2777
2789
عنوان

کنکوریا

96 بازدید | 7 پست

سلاممم

من کلا از اول سال همش میگفتم میخوامیه سال پشت کنکور بمونم ولی خیلی درس میخوندم کم کم یه سری مشکلات پیش اومد که ساعت مطالعم خیلی افت کرد حالا هرجوری بود خودمو واسه نهاییا اماده کردم با شرایط روحی خیلی بدی که داشتم از خودمم راضی ام چون هرکی جای من بود قطعا چن تا درس میوفتاد ولی من خداروشکر از امتحانا راضی بودم ولییی واسه کنکور خب پایه رو جمع نکردم تستم زیاد کار نکردمو میدونم باید پشت بمونم ۱۵ روز مونده به کنکور من میگم حالا که خودممیدونم باید پشت بمونم این ۱۵ روز دیگه بیخیالش شم ولی مامان بابام اصرار دارن که مشاور بگیر بخون اصن نتیجه برات مهم نباشه نمیدونم چیکار کنم

این اشتباهو نکننن

من نهایی ها خیلی خوب دادم ترازم بالا 9000 بود

گفتم من که کنکوری نخوندم میمونم برا سال بعد ول کردم بعد نهاییا

نزدیکا کنکور 10 روز مونده همینطور فقط سوالا کنکور خوندم سوالا سالا قبل

کنکور خوب دادم

به طوری که اگر تراز کنکورم 500 تا بالاتر بود پزشکی رو میرسوندم

یعنی تراز کلم اگر 200 تا بیشتر بود پزشکی قبول میشدم

لب مرز بودم لب مرزززز

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تلاش خودت رو بکن،که بعدا پشیمون نشی

پشت کنکور موندن خیلی عذابه،من به پسرم پارسال خیلی گفتم ولی قبول نکرد

مگه زمان میگذره،امسال با این شرایط پیش اومده و قطعی اینترنت و،،،،، خیلی افتضاح تر بود.

پسر من خیلی اذیت شد خیلی

کاربر قدیمی و تعلیقی😁

تلاش خودت رو بکن،که بعدا پشیمون نشیپشت کنکور موندن خیلی عذابه،من به پسرم پارسال خیلی گفتم ولی قبول ن ...

بله ولی شما فک کن ما دوازدهم بودیم درسا برامون جدید بودن خیلی سنگین بود کلاس حضوری نداشتیم معلما کم کاری کردن من خودم کلیییی هزینه کردمولی گند خورد توش شرایط پسر شما حداقل از دوازدهمیا بهتره چون یه اشنایی از قبل با درسا داشتن

این اشتباهو نکنننمن نهایی ها خیلی خوب دادم ترازم بالا 9000 بودگفتم من که کنکوری نخوندم میمونم برا سا ...

دقیقا منم از این میترسم که تراز نهاییام خوب باشه کنکور گند بزنم به نظر شما کنکور سفید باشه نهاییا خوب باشه یکمم سهمیه دارم میشه قبول شد؟

بله ولی شما فک کن ما دوازدهم بودیم درسا برامون جدید بودن خیلی سنگین بود کلاس حضوری نداشتیم معلما کم ...

اگه نهایی ها رو خوب دادی تا آخرش تلاش کن

و البته اگه رشته خیلی تاپ برای سال آینده مد نظرت نیست

چون موندن پشت کنکور خیلی اذیت کننده هست

امیدوارم بهترین ها قسمتت باشه

کاربر قدیمی و تعلیقی😁