2777
عنوان

بیش فعالی

93 بازدید | 8 پست

دخترم هفته دیگه چهار سالش تموم میشه

کلاس زبان میبردمش امروز معلمش گفت سرکلاس نمیشینه همش راه میره به درس گوش نمیده میگه دلم برای مامانم تنگ شده منم رفتم دنبالش اوردمش

در کل پرجنب و جوشه

ولی کلاس موسیقی که میره و یک ساعته میشینه البته اونجا با بازیه شاید به این خاطر میشینه

تو خونه هم اگه باهاش بازی کنم میشینه بازی میکنه حتی یک ساعت شده میشینه بازی میکنه ولی تنهایی بازی نمیکنه پامیشه

عاشق کتابه و کتاب خوندنه

مغازه ای هم بریم همش راه میره نمیشینه

بنظرتون بیش فعاله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش فعالی معیار تشخیص داره

اولا ک اصلا خطر رو درک نمیکنن. ممکنه بدو بدو برن وسط خیابون

یا از روی بلندی بپرن پایین

دوما توی تمام محیط ها شلوغ کاری میکنن نه فقط حین آموزش

کم خواب و کم غذا هستن

دختر شما مث خواهرزاده خودمه. پر انرژیه

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

بیش فعالی معیار تشخیص دارهاولا ک اصلا خطر رو درک نمیکنن. ممکنه بدو بدو برن وسط خیابونیا از روی بلند ...

خطر رو کامل درک میکنه تو خیابون اصلا دستمو رها نمیکنه ولی مثلا از بلندی مثل مبل دوست داره بپره خواب و خوراکش هم خوبه فقط با بازیگوشی میخوره

حالا زبان تو این سن واجب نیست بزار بچگی اس رو کنه ،بهتر بتونه خودش رو مدیریت کنه بعد بفرست زباندلش م ...

میدونی بیشتر به خاطر این نگران شدم که سال دیگه که قراره بره پیش دبستانی نکنه نشینه تو کلاس وگرنه اصلا برام مهم نیست زبان بره یا نه تصمیم گرفتم دیگه نره

خطر رو کامل درک میکنه تو خیابون اصلا دستمو رها نمیکنه ولی مثلا از بلندی مثل مبل دوست داره بپره خواب ...

بچه های بیش فعال اینقدی واضح هستن ک آدم شکی نمیکنه ب بیش فعال بودن شون

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

میدونی بیشتر به خاطر این نگران شدم که سال دیگه که قراره بره پیش دبستانی نکنه نشینه تو کلاس وگرنه اصل ...

اجباری نیست اولا

دوما میتونی پیش دبستانی بفرستی که مهدطور و اوکی

نگران نباش مشکلی پیش نمیاد

اتفاقه بچه ایی که تو بچگی شیطون ورجه وورجه میکنه نشانه ی سلامت کاملش هست برو خداتو شکرشکرکن

ازاونور هرچی بزرگتر میشن تو نوجوانی و جوانی عاقل ترن

پر و بال بچه رو با این برچسب ها نشکون اجازه هم نده کسی برچسب بزنه بهش