2777
2789

بله دکتر شریف خوبن 

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قمم دکتر آل اسحاق در منطقه آذر زاویه خیلییییی عالین.ممکنه چندماه زمان ببره اما جواب میده.

خودمم مشکل ناباروری دارم فعلا دستم خالیه تصمیمم اینه برم.ب امید خدا

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
عزیزم من قمم دکتر آل اسحاق در منطقه آذر زاویه خیلییییی عالین.ممکنه چندماه زمان ببره اما جواب میده. ...

ولی داروهاش خیلی گرونه

برای پدرشوهرم دارو داد حدود 400 هزار تومن شد ولی اینقدر تلخ و بدمزه بود اصلا لب نزد همه رو ریخت بیرون

اگه میتونی داروهاش رو به موقع بخوری برو وگرنه فقط پول دور ریختنه

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

من دختر داییم سالها حامله نشد دکترای مرمز ناباروری رویان هم رفت اما گفتن تو چسبندگی داری ب این زودیا امید نداشته باش.بیچاره ی چشمش اشک ی چشمش خون.شوهرشم گف دیگ دوردرمانو خط بکش خدا نمیخواد بده.ب اصرار همکارشوهرش رفتن داروهاش ۴ماه طول کشید بعد تموم شد.دوماه بعدش باردارشد الان پسرش سه سالشه.😍

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ولی داروهاش خیلی گرونه برای پدرشوهرم دارو داد حدود 400 هزار تومن شد ولی اینقدر تلخ و بدمزه بود اصلا ...

شما قمی ؟ جدی؟اخه من دکترای دیگ رفتم فایده نداشت.

انشاالله خدا کمک کنه بخورم 😞

شما قمی ؟ جدی؟اخه من دکترای دیگ رفتم فایده نداشت. انشاالله خدا کمک کنه بخورم 😞

بله من هم قمی هستم

دکتر بیوس هم شنیدم واسه نازایی خوبه هم دارو گیاهی میده هم صنعتی

خواهرم دو سه ماه رفت پیشش باردار شد

مطبش فکر کنم توی چهارمردان باشه

دقیق نمیدونم

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
کچا رفت؟

همین آل اسحاق.ادرسش آذر.زاویه.کوچه ۶وسط کوچه بری مشخصه تابلو زدن.شمارش ازنت بگیر.بایدم وقت قبلی بگیری.ویزیتشم مجانیه.فقط پول دارو میگیرن ک بستگی ب مشکلت داره چقدر بشه.