2777
عنوان

پدربزرگم

148 بازدید | 26 پست

پدربزرگم ۹۴ سالشه موهاش سفید.....

نه نترس داداش

ادامش نمیدم این دفعه بخاطره تو😂😮💨💋💋💋🥰🥰🥰🥰

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم❤ از ۲۱اردی بهشت۱۴٠۵اومدی تو زندگیم و از اون موقع زندگی برام معنا پیدا کرد خیلی دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب بعضیا زده ب سرشون

😂😂

جای انیتا رو دارن میگیرن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم❤ از ۲۱اردی بهشت۱۴٠۵اومدی تو زندگیم و از اون موقع زندگی برام معنا پیدا کرد خیلی دوست دارم

امشب سایت نبودم چ خبرررر

امشب سایت خیلی بی ربط و اروم شده

اصلا تاپیک جنجالی نمیزنن حوصلم سر میره

اومدم که پدر پدر پدر پدربزرگتو بیارم جلو چشمت که دیدم نصفه ست .....

اره گفتم دیگه اذیت نشین😂😂😂

اومدم که پدر پدر پدر پدربزرگتو بیارم جلو چشمت که دیدم نصفه ست .....icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
جریان چیه

هیچی ی نفر اومده گفته

پدربزرگم ۹۴ سالشه موهاش سفید و بلنده موهاشو خرگوشی میبنده میره تو کوچه تانگو میرقصه ، پرش قورباغه ای هم میره .

بعد اینو تو همه، تاپیکا نوشت

همون بهتر نبودم🤣

دقیقا

امیدوارم بعد این ساعات یکم سایت به روال فبلش برگرده ما هم لذت ببریم