2777
2789
عنوان

کمک...

129 بازدید | 12 پست

لثه هام  هرزگاهی خون میاد  مخصوصا از خواب بیدار میشم    دندون پزشکی ام رفتم بیمارستان میلاد جرم گیری سطحی کرد   ولی فایده  نداشت دیگ نمیدونم چیکار کنم  قرار اقدام ب بارداری کنم تا چن ماه دیگ

برو پیش متخصص

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دارم   چن وقتیه  از هایپر استار خریدم   استفاده میکنم  اما  بازم  &nbs ...

پس حتما شبا اخرین چیزی که استفاده میکنی نمک دریا باشه.بریز رو انگشتت ولثه هاتو ماساژ بده باهاش.نتیجه شو میبینی..کیوی بخور.ویتامین سی زیاد داره

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
پس حتما شبا اخرین چیزی که استفاده میکنی نمک دریا باشه.بریز رو انگشتت ولثه هاتو ماساژ بده باهاش.نتیجه ...

منظور از نمک دریاییی   همون  سنگ نمکا  کوچیک ک عطاری داره؟

پس حتما شبا اخرین چیزی که استفاده میکنی نمک دریا باشه.بریز رو انگشتت ولثه هاتو ماساژ بده باهاش.نتیجه ...

ممکنه بوی بد دهانمم  از لثه هام  باشه   یا  ب گوارش و معده  مربوطه؟ اخه چن جا دندون  پزشکی رفتم گفتن لثه هات مشکل ندارن حتی جراحی ام نمیخواد.

2790
2778
2791
2779
2792