2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخه سیگار چی داره میکشه؟! صورتت داغون میکنه موها سفید میکنه دندونا زرد میکنه! بجاش باشگا برو استخر ...

نمیکشم حالم خیلی بد میشه سردرد و تپش قلب میگیرم بی حال و بد اخلاق و بدنم شدید عرق میکنه

اراده کن ترکش کنی_شاید سخته ولی شدنیه_به خودت احترام بزار_ قویتر از بهونه هات باش

خیلی سخته نکشیدنش برام خیلی پریشب خوابم نبرد دیروز صبح اول وقت رفتم سوپر گرفتم و ۵تا پشت هم کشیدم تا حالم جا اومد

۷ سال کردم😭😭😭

برو دکتر روانپزشک از اینا که تخصصی ترک انواع اعتیاد کار میکنن

خیلی ضرر داره هی دوزت میره بالاتر به ۲۵ برسی به ویزای دیگه نیاز پیدا میکنی قرص و گل و تزریق و...

گام های شیطان رو پیروی نکن این یه نخ یه نخا گام های شیطانن شیطون بدجنس میخواد کارت رو به اونجا بکشونه که خودش میخواد

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

برو دکتر روانپزشک از اینا که تخصصی ترک انواع اعتیاد کار میکنن خیلی ضرر داره هی دوزت میره بالاتر به ۲ ...

غلط بکنم سمت این چیزا برم از ۱۳ سالگی همین سیگار بوده فقط با اینکه اینا راحت تو دست و بالم بوده ولی اصلا نرفتم سمتش