2777
عنوان

سمی های سایت

154 بازدید | 27 پست

شما یادتون نمیاد برای پر بازدیدی چیکارا که میکردن

مثلا توی یه هفته بیش از 200 نفر پدر و مادرشون رو گم میکردن و اینجا تاپیک میزدن

یا یکی مادرشوهرش داشت خفه اش میکرد

یا یکی مادرشوهرشو زده بود کرده بود تو کابینت

یکی دیگه کهههه تاپیکشو نمیگم که تعلیق نشم ولی پیش ما نی نی سایتیا به اقدس الویه مشهور بود

شما دیگه چیا دیدید؟؟

سخت است آزاد کردن کسانی که قفس خود را میپرستند.... بعضی از کتاب ها برایمان قصه میگویند تا بخوابیم و بعضی ها قصه میگویند تا بیدار شویم INFJ "کاربری دوممه جدید نیستم" زنده باد سرزمین پارس

سم ها رو بیخیال همیشه هستن پروفایلت >>>>عاشق کاربریت شدم :)))

خیلی ممنون نظر لطفته✨ هرگز فراموش نمیکنیم🖤

سخت است آزاد کردن کسانی که قفس خود را میپرستند.... بعضی از کتاب ها برایمان قصه میگویند تا بخوابیم و بعضی ها قصه میگویند تا بیدار شویم INFJ "کاربری دوممه جدید نیستم" زنده باد سرزمین پارس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سم ها رو بیخیال همیشه هستن

پروفایلت >>>>عاشق کاربریت شدم :)))

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

خیلی ممنون نظر لطفته✨ هرگز فراموش نمیکنیم🖤

دقیقا🥀🖤🤝🙂

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

نبات تو شورت

وااای اونم بود

هنوز هم هستن یکسری ها سمی و یکسری ها دنبال پربازدید شدن خیالتون راحت ،همین چند هفته پیش بوداتفاقا برام پیش اومد همینجور هم جالبیش اینه توو تاپبکش ازم بد میگه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

جوش اسب ابی رو چرا کسی یادش نمیاد

یا اونی که مامانش رو تازه پیدا کرده بود بعد زن متاهل همسایشون رو میخواست

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.هادی کیه؟قهرمان ذات پروره💔

اویشن فلفلی بود یا اویشن اتیشی تندخیلی تاپیکاش سمم بود

عههه شما زن جیهان هستین؟؟ 🌚

جوش اسب ابی رو چرا کسی یادش نمیادیا اونی که مامانش رو تازه پیدا کرده بود بعد زن متاهل همسایشون رو می ...

برای سال چنده😶