2777
عنوان

فارسی

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 45 پست
زبان عربی اصلا از کوفی گرفته شده چیزی درباره کتاب الکتاب سیبویه میدونید ؟؟؟کتابش هست کتاب

دوست عزیز این بنده خدا ۱۴۰ سال ( به گفته خودت ) بعد از اسلام به دنیا اومده چطوری زبان عربی رو خلق کرده وقتی قدمت عربی به خیلی سالها قبل میرسه ؟ ۱۶۰۰ سال قدمت داره عربی

زبان عربی یک زبان سامی تبار هست

این بنده خدا زبانشناس بوده تلاش هایی برای عربی کرده نه اینکه عربی رو خلق کرده باشه

وقتی خودت هم پلیس باشی هم مجرم، همیشه مجرم برنده میشه................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد 💫 آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ 💫 ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ 💫 مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن ( مولانا رومی )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گات ها کلا اوستایی نوشته شده ولی همون اوستایی هم زبان ایرانیه

ربطش به فارسی چیه ؟ 😂

وقتی خودت هم پلیس باشی هم مجرم، همیشه مجرم برنده میشه................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد 💫 آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ 💫 ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ 💫 مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن ( مولانا رومی )

دوست عزیز این بنده خدا ۱۴۰ سال ( به گفته خودت ) بعد از اسلام به دنیا اومده چطوری زبان عربی رو خلق کر ...

دستور زبان نوشتن یعنی زبان رو خلق کردننننننن ؟؟

مگه من گفتم خلق کرده ؟؟؟

گفتم براش دستور نوشته

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ربطش به فارسی چیه ؟ 😂

شما میگید قبل از اسلام هیچ شعری نداشتیم😂😫

همین زبان فارسی هم درواقع از زبان های باستانی مثل اوستایی گرفته شده فقط دوار تلطیف شده

دستور زبان نوشتن یعنی زبان رو خلق کردننننننن ؟؟مگه من گفتم خلق کرده ؟؟؟گفتم براش دستور نوشته

هرچی ... زبان عربی خیلی بزرگتر از اونه که به یک نفر شناخته شده باشه

ابوعلی سینا فلسفه اش را به زبان عربی نوشته پس باید بگیم فیلسوف عرب بوده یا فلسفه ی عرب را بوعلی خلق کرده؟

ربط نداره

از کجا بحثو کشوندی به کجا

میخای به زور چیزی که وجود نداشته رو بگی وجود داشته

هرچی ... زبان عربی خیلی بزرگتر از اونه که به یک نفر شناخته شده باشه ابوعلی سینا فلسفه اش را به زبان ...

اخه تو اصلا متوجه نمیشی

اصلا حرفایی که میزنی ربطی بهم ندارن

میگم زبان فارسی قویه چون کلماتش جا به جا میشن تا بر وزن شعر دربیان

میگی وزن اشعار عربیه

خب عربی باشهههههه

ربطش چیههه

مهم اینه که برای فارسی هم به کار میره

شما میگید قبل از اسلام هیچ شعری نداشتیم😂😫همین زبان فارسی هم درواقع از زبان های باستانی مثل اوستایی ...

من بازم میگم. شعر حتی نوشتار با اسلام اومده . زبان عربی زبانی بود که الفبای همین فارسی ازش گرفته شده. اوستایی ربطش به فارسی چیه؟ ده تا کلمه مشترک بین اوستایی و فارسی امروزی بیار

در ضمن مگه به اوستایی شعر نوشتن؟ بالا گفتی گات هست فلان هست من گفتم یه بخش کوچیک ازش رو بنویس

اگه میدونی چیه خب بنویس اگه نمیدونی کامنتای اینستاگرامی رو اینجا کپی نکن که

اخه تو اصلا متوجه نمیشی اصلا حرفایی که میزنی ربطی بهم ندارن میگم زبان فارسی قویه چون کلماتش جا به جا ...

من کجا گفتم فارسی قویه؟ حتی دو سه بار بالا گفتم زبان ضعیفی هست و از ضعف فارسی هست اصول و قواعدی برای اینا نداره از خودش . اینا رو قرض گرفته

گفتی چون کلمات جابجا میشن فلان قالب و وزن داره پس فارسی قویه منم گفتم این اصلا از زبان فارسی نیست از عربیه که فارسی ازش قرض گرفته

حافظ سعدی مولانا همشون برپایه ی قالب ها و وزن های عربی شعر گفتن

من بازم میگم. شعر حتی نوشتار با اسلام اومده . زبان عربی زبانی بود که الفبای همین فارسی ازش گرفته شده ...

حرفت که کلاااا اشتباه از ریشه و پایه

میگم دچار تلطیف شدهه

تلطیف میدونی یعنی چی؟

مثلا کلمه گئوشسپند در اوستایی تبدیل شده به گوسفند امروزی

یا دهیوک تبدیل شده به بزرگ امروزی

حالا تو هر چی میخوای بگو

واقعیت که تغییر نمیکنه

من کجا گفتم فارسی قویه؟ حتی دو سه بار بالا گفتم زبان ضعیفی هست و از ضعف فارسی هست اصول و قواعدی برای ...

وای نمیتونم یکی که انقدر متوجه نمیشههههه رو براش وقت بزارم

وااای

حرفت که کلاااا اشتباه از ریشه و پایه میگم دچار تلطیف شدههتلطیف میدونی یعنی چی؟مثلا کلمه گئوشسپند در ...

چه حرفای خنده دار

گوسفند از کلمه ی گوس پند ساخته شده خود گوس از کلمه ی گاو و کلمه ی گاو هم از زبان قدیمی سانسکریت یعنی گو گرفته شده حتی تو انگلیسی میگن cow همونه.

و بزرگ هم از کلمه boyuk از زبان ترکی وارد فارسی شده کوچیک هم همینطور

اتیمولوژي کلمات اصلا اینطوری نیس که بری از جایی کپی کنی باید مفهومی تحقیق کنی

وای نمیتونم یکی که انقدر متوجه نمیشههههه رو براش وقت بزارموااای

نمیدونم دنبال چی هستی ولی من خودم مولانا شناس هستم بیش ازهرکس دیگه ای تو ادبیات فارسی کار کردم ولی دیگه قرار نیس توهم بزنیم

وای نمیتونم یکی که انقدر متوجه نمیشههههه رو براش وقت بزارموااای

بخای نخای این زبان براساس سه زبان دیگه شکل گرفته . عربی ترکی و سانسکریت هندی باستان

تقریبا ریشه همه چیز این زبان به این سه زبان برمیگرده و گره خورده

تو نمیتونی یک جمله بنویسی که کلماتش کاملا اصیل باشه و وام واژه توش نباشه