2777
عنوان

فارسی

187 بازدید | 45 پست

چرا فارسی اینجوریه . سه کلمه یه جمله رو هرطوری جابجا کنی معنی میده

پس میام منم

میام منم پس

منم میام پس

پس منم میام

مولانا شناس ..................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد | آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ | ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ | مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو کاربر نیوشا نیستی؟

نه فدات شم من از اسم نیوشا هم بدم میاد چه برسه کاربرش بوده باشم

مولانا شناس ..................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد | آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ | ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ | مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن

میام پس منم😂

😂 عه

میام پس منم😂

منم پس میام

اینم میشه

با مامانم فردا میریمفردا با مامانم میریممیریم فردا با مامانم فردا میریم با مامانمبا مامانم میریم فرد ...

با فردا میریم مامانم 😂

یه خارجی بخواد زبان فارسی یاد بگیره تقریبا اسونه

فقط ممکنه یه سری کلمات براش سخت باشه مثلا

خاست، خواست

زبان فارسی خیلی شیرین و پر معنی مخصوصا اشعارش.. ✨

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

یکی از نشانه های قدرتمند بودن زبانه

اتفاقا یکی از نشانه های ضعف و نبود اصول و قواعد در زبانه

قدرتمند چیه وقتی ساختار رو نمیتونی درست بچینی هرطوری چیدی معنی میده تازه یکی اگه مادرزادی فارسی رو یاد نگرفته باشه بعدا نمیفهمه جریان چیه

یه خارجی بخواد زبان فارسی یاد بگیره تقریبا اسونه فقط ممکنه یه سری کلمات براش سخت باشه مثلا خاست، خوا ...

اتفاقا برای یادگیری جزو سخت ترین زبان هاست

برای کسی که خودش بصورت طبیعی از اول فارسی رو یاد گرفته مشکلی نداره

ولی برای کسی که با این زبان اشنا نیست خیلی گنگه

هر زبانی که برپایه ی اصول و ساختار مستحکمی باشه برای یادگیری بعنوان زبان دوم آسونتره

اشعار فارسی پرمعنی و پر مغز هست بقول شما ولی دلیل بر توانایی این زبان نبوده دلیلش دلایل دیگه ای بوده

اتفاقا یکی از نشانه های ضعف و نبود اصول و قواعد در زبانه قدرتمند چیه وقتی ساختار رو نمیتونی درست بچی ...

زبان انعطاف پذیره دیگه

کلمات همچنان که میتونن نقش زبانی خودشونو داشته باشن تو جمله تغییر کنن

خیلی وقتا شاعرا جای کلمات رو تو جمله عوض میکردن که ریتم و وزن شعرشون درست دربیاد

مثلا اگه ریتم بود فعلاتن فعل فعلاتن

بشه فعلاتن فعلاتن فعل

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اتفاقا برای یادگیری جزو سخت ترین زبان هاست برای کسی که خودش بصورت طبیعی از اول فارسی رو یاد گرفته مش ...

نمیدونم برای هرکسی نسبت به توانایی هاش متفاوته تا الان چند ادم دیدم که یادش گرفتن خیلی خوب هم صحبت میکنن هم نوشتاریشون خوبه بستگی به توانایی وتلاش ادم هم داره و شما هم درست میگی عزیزم🤍

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت