2777
عنوان

شوهر بد دهن

148 بازدید | 26 پست

من با شوهرم نزدیکه دو ساله ازدواج کردم وضع خیلی توپی داریم ولی اصلا اخلاقش یک جاهای خیلی بده و فحش میده یا حرفایی زده که واقعا هیچ وقت نمی تونم فراموش کنم هر سری دعوا میشه کلی فحش میده یا حرفایی میزنم که خجالت میکشم بهتون بگم باز روز هایی که خوبیم. بگو بخند داریم یاد حرفاش میفتمو ازش بدم میاد موندم چیکار کنم دلم اصلا به موندن نیست خسته شدم میخوام برم اصلا نمیزاره کلی تهدید هم ب خودم هم خانوادم واقعا از دستش بر میاد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوشی نزنه زیر دلت ببرش مشاور اگه نشد بعد فکر جدایی باش

اصلا قبول نمیکنه میگه مشاورا عامل فسادن بهشون فحش میده خوشی نزده زیر دلم بخدا ب جایی رسیدم نه پولش برام مهمه نه زندگیم

اصلا قبول نمیکنه میگه مشاورا عامل فسادن بهشون فحش میده خوشی نزده زیر دلم بخدا ب جایی رسیدم نه پولش ب ...

خب پس یه پول بزرگ بزن به جیبت بعدم حاجی حاجی مکه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
خواهرش خودش هم میدونه داداشش واقعا اینطوریه میگه برو داداش من آدمی نیست که دهنش و نگه داره

توام هرچی به دهنت میاد بگو

چیزیکه عوض داره گله نداره

بعدم جدایی مگه به همین راحتیه؟؟

درخواست دوستی نمیپذیرم هرکی میخای باش

همه شوهرا همینن با وضع اقتصادی بدحالا مال تو یه گذینه ش حداقل خوبه

پولش بخوره ب سرش تو میتونی با آدمی زندگی کنی اکثرا روزا عصبیه فحش بده و دست بزن داشته باشه