2777
نکنه روت نظر داره حواست ب خودت باشه هاا

نمیدونم حتی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه

منم به مامانم گفتم

مامانم وقتی بهش گف اولش گردن نمیگرفت

بعدش گف من میخواستم دخترتو امتحان کنم ببینم چیزی حالیشه یا ن

جدا شدم و خیلی معجزه وار هم استخدامی بانک قبول شدم هم ازدواج کردم رابطه ش عالیه با پسرم ولی کلا احسا ...

الهی همیشه خوشبخت باشی عزیزم خانوادش مخالف ازدواجتون نبودن همسرت بچه ها روکلا داده به خودت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی همیشه خوشبخت باشی عزیزم خانوادش مخالف ازدواجتون نبودن همسرت بچه ها روکلا داده به خودت؟

دخترم داده پسرم میره و میاد ولی میخواد بمونه پیشم

نه شوهرم فقططططط یه بابا داره سنشم بالاس وگرنه اینقدر خوش نبودیم والا

به نظر شمام عجیبه نه؟ این مرده اونقدر رفته تو چشم مامانم که عیباش رو نمیبینه مامانم میگه این چون مجر ...

بله عجیبه

هیچوقت باهاش تنها نشو حتی وقتی شلوغه جایی از خونه نباش تنها باشی شب ها در اتاق و ببند و کوچکترین بی احترامی و حرف و درخاست زشت کرد ب مادر اگه مادر باور نکرد ب دایی عمو در نهایت کسی نبود ب پلیس بگو عزیزم

نمیدونم حتی یه بارم سعی کرد لبمو ببوسه منم به مامانم گفتم مامانم وقتی بهش گف اولش گردن نمیگرفت بعدش ...

غلط کرد خوب کردی گفتی

هر دفه خواست پاشو از گلیمش فراتر کنه ب بزرگتر بگو اصلن نترس

فعلا صیغه ان و عقد نشدن به خاطر یه سری اتفاقا ولی ۵ ساله باهمن و قراره به زودی عقد کنن

اگه5سال با مامانته پس شناخت کامل روش داری

باهاشون کنار بیا

پسر منم از نوزادب تا الان که 17سالش بیشتره با ناپدری فقط زندگی کرده

من میگم نا پدری از صد تا پدر براش بهتر بود این مرد