zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3360 عنوان کنکور 46 بازدید | 7 پست کتاب ای کیو اذیت میکنه اگه بزنم؟الان برا اولین بار ریاضیشو زدم اوکی بودم باهاش درکل پایم قوی نیست زیستشو تاحالا نزدم پینوکیو هم دارم نمیدونم کدوم برام بهترهشیمیشم هست نمیدونم جامع خیلی سبز و بزنم بهتره یا ایکیو هدفم دندونه قراره پشت کنکور بمونم امروز | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolsom_ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 130 زیاد روی منابع سختگیر نباشیه منبع که باهاش راحت تری رو انتخاب کن و با همون بخونبه نظرم زیستتو با همین خیلی سبز شروع کن
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3360 زیاد روی منابع سختگیر نباشیه منبع که باهاش راحت تری رو انتخاب کن و با همون بخونبه نظرم زیستتو با همی ... اصلا نمیدونم چیکار کنم چه کاری خوبه چی بد🥲یکی بهم گفت رو ایکیو مسلط بشی چند بار تستاشو بزنی تو طول سال با هر پایه ایی باشی درصد کنکورت حتما ۶۰ به بالا میشه
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3360 اگه پایت ضعیفه نزن پایم ضعیفه ولی ریاضیش اصلا اذیتم نکرد نمیدونم چیکار کنم بقیه درسا هم ببرم رو ایکیو یا نه از ۱۵ تا تست ۱۲ تاش درست بود قبل این با مهر و ماه کار میکردم همش تستام غلط میشد البته فقط سطح ابی و قرمزشو زدم
سدناmm عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 837 پایم ضعیفه ولی ریاضیش اصلا اذیتم نکرد نمیدونم چیکار کنم بقیه درسا هم ببرم رو ایکیو یا نه از ۱۵ تا تس ... من ایکیو هیچ وقت کارنکردم حقیقتش ولی کلا اگه پایت ضعیفه اروم اروم باید ببری بالا ازکتاب راحت ترشروع کنی تعلیق ابدی ...خداحافظ فضای سم نی نی سایت
kolsom_ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 130 اصلا نمیدونم چیکار کنم چه کاری خوبه چی بد🥲یکی بهم گفت رو ایکیو مسلط بشی چند بار تستاشو بزنی تو طول ... نه اون فرد خیلی اشتباه گفت چون سطح سوالا همیشه یکسان نیست هردو این منابع خوبن و میتونن تورو به قبولی برسونن ببین با کدوم راحتتریبستگی به تلاشت داره
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3360 من ایکیو هیچ وقت کارنکردم حقیقتش ولی کلا اگه پایت ضعیفه اروم اروم باید ببری بالا ازکتاب راحت ترشروع ... مرسی عزیزم