2777
عنوان

مدیریت خشم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 37 پست
کاش منم بلد بودم 🤣نمیدونی چه عذابیه بیشینی هی فکر کنی اون لحظه باید چی جواب میدادی و تو دلت خنک میش ...

هرچقدرم که حاضر جواب باشی بازم بعدا چیزای بهتری ب ذهنت میرسه ولی در کل من همیشه بخاطرش مشکل دارم مخصوصا تو فامیل همسرم

هرچقدرم که حاضر جواب باشی بازم بعدا چیزای بهتری ب ذهنت میرسه ولی در کل من همیشه بخاطرش مشکل دارم مخص ...

محترمانه جواب بدی که مشکل مداره

ولی من یه چیزی رو متوجه شدم این که بگن وای این اخلاقش وحشتناکه صداش رو در نیاریم

خیلی بهتر از این هست که بگن مظلومه هرچی تونستیم اذیتش کنیم

همه چی در حد اعتدالش خوبه

فقط باید یه مقدار کنترلش کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محترمانه جواب بدی که مشکل مداره ولی من یه چیزی رو متوجه شدم این که بگن وای این اخلاقش وحشتناکه صداش ...

باور کن محترمانه جواب میدم ولی همون کنترل خشم رو ندارم مثلا حرف هایی ک میزنم مشکلی ندارن لحنم بده و کلا از بچه گی همین بودم

باور کن محترمانه جواب میدم ولی همون کنترل خشم رو ندارم مثلا حرف هایی ک میزنم مشکلی ندارن لحنم بده و ...

متوجه شدم

چی بگم خواهر آخه

لحن خیلی تاثیر داره

حتی حرف حقی که زده میشه لحنت بد باشه میگن بی احترامی کرد و میشی آدم بد

متوجه شدم چی بگم خواهر آخهلحن خیلی تاثیر داره حتی حرف حقی که زده میشه لحنت بد باشه میگن بی احترامی ک ...

دقیقا لحن خیلی مهمه منم همیشه حرف درست رو میزنم ولی با لحن اشتباه باعث میشه بشم آدم بده حرفام بد نیست لحنم بده

اگه تبریز بودی خانم الناز مسلم روانشناس خوبیه

مشهدم اینجا هم توی دیوار شماره یک مشاور رو پیدا کردم که گف تعاملات اولیه رایگانه و خب یه مقدار ک صحبت کردم خوشم اومد اما هم آقا بودن و هم قیمته خیلی بالایی میگفتن

مشهدم اینجا هم توی دیوار شماره یک مشاور رو پیدا کردم که گف تعاملات اولیه رایگانه و خب یه مقدار ک صحب ...

یه توصیه بکنم بهت

به عنوان کسی که هم پیش خانم رفتم هم آقا

به نظرم روانشناس خانم واقعا بهتره تا آقا چون هم راحت تری هم ارتباط بهتری میتونی بگیری هم معذب نیستی

البته مونده به آدم

آدم با آدم فرق داره

یه توصیه بکنم بهت به عنوان کسی که هم پیش خانم رفتم هم آقا به نظرم روانشناس خانم واقعا بهتره تا آقا چ ...

آره بنظر منم خانم بهتره چون راحت تری واقعا

ولی نمیدونم چرا فک میکنم خانم ها دلسوزانه تر برخورد میکنن و آقا برای شرایط من بهتره

میگم مونده به نظر خودت

من که به هر حال پیش خانم باید برم چون همسرم نمیذاره پیش آقا و خب خودمم دهنم لقه نمیتونم پنهان کنم برم جای آقا ولی از الکی بهش بگم که دکتر خانمه

من که به هر حال پیش خانم باید برم چون همسرم نمیذاره پیش آقا و خب خودمم دهنم لقه نمیتونم پنهان کنم بر ...

اگه شوهرت اونجوری هست بهتره پیش خانوم بری چون اونوقت عملا دیگه نمیذاره پیش مشاور بری

من فحش میدم_رادیات خنک میکنه_امروز یه تارا پشت سرم هی چراغ میداد بوق میزد در صورتیکه جلوم ترافیک بود زدم بغل گذاشتم بیاد سر صدا کردم و فحش دیدم یه خانومه دیگ فهمیدم نه شعور رانندگی داره ن علمش فقط گاز کلاچ میشناسه و تجربش کمه فقط میخواد بره.....

من فحش میدم_رادیات خنک میکنه_امروز یه تارا پشت سرم هی چراغ میداد بوق میزد در صورتیکه جلوم ترافیک بود ...

من اینجور مواقع نمیتونم خودم رو کنترل کنم فحش میدم

ولی خوب الان کلا مردم اعصاب ندارن آخرش چیز خوبی در نمیاد

تو تبریز راننده ها مشهور به بد روندن هستن

به شکل فاجعه میرونن

خلاف میرن

چراغ قرمز رد میکنند

لایه میکشن

مخصوصا موتور سوار هامون

از موقعی هم که تو بیمارستان ارتوپدی کار کردم دیگه بدتر اعصابم این چنین آدم های رو نمیکشه

چون تو بیمارستان مثل موش مظلوم هستن

بیرون اینقدر فاجعه رفتار میکنن