2777
عنوان

عاشقش شدم🥲

188 بازدید | 20 پست

چند ساله.. خیلی گفتم نه حتی ی مدت هرجا میرفت میگفتم نمیرم تا بره از ذهنم

اخه دختره ی دیوانه فامیل هم شد یچیزی؟

ولی هروقت یادش میوفتم لبخند رو لبمه

عاشق کاراش عاشق چشاشم...همه چیش...

حتی وقتی فکر کردم فراموشش کردم میخواستم برم تو رابطه اما نمیتونستم اون همه چیز بود...

همه جا هست..

میتونم با پسرا دست بدم نگاهشون کنم اما این واقعا ... مورمور میشم:) میسوزم از داخل:)))) انگار دلم میخاد تو چشاش خیره شم ولی همزمان نمیتونم

درمورد دخترا حرف میزد من به خودم اومد دیدم دارم حرص میخورم...

چند شبه همش خوابشو میبینم.. دیشب خونوادش اومدن گفتم بلخره دوباره میبینمش اما همراهشون نبود فقط مامان باباش بودن :)

چیکار کنم اینو:))))) خیلی گفتم نه بیخیال ولی هرجا باهاش میشینم از کل دنیا بیشتر بهم خوش میگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگفتم بچه ای فکرش به سرت افتاده ... زود گذره هوسه...دختر دارم عقلمو از دست میدم

الان چی نمیتونی بهش بگی؟

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ با خودم در صلحم...با انتخابهام آرام و از مسیر لذت میبرم ⋆ ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆

چه نسبتی بهت داره چقدره این احساس داری؟ میتوتی هر وقت دیدش نگاش کنی بفهمونی ازش خشت امده

فامیل نزدیکه... میدونم الانا نمیخواد بره توی رابطه و منم نمیتونم براهمین فقط گیرم... نمیخوام خیلی بهش بچسبم

برای تولدش براش یچیزی خریده بودم نشد بهش بدم... نمیدونم فقط واقعا دلم براش تنگ میشه ی سری وقتا فقط دلم میخاد ی گوشه گریه کنم

الان چی نمیتونی بهش بگی؟

نه هنوزم نمیشه،خیلی بچه تر که بودیم ی حرف بچگونه زدم ی اتفاقی افتاد و همون اتفاق باعث شد نتونیم حرف بزنیم ی مدتی و الان خانواده هامون یجورایی.. بهمون حساس شدن از حرفای بقیه