2777
2789
عنوان

اصن یههه وضی

159 بازدید | 15 پست

امشب خونه دختر خالم جمع بودیم با چند نفر دیگه این دختر خالم با شوهرش همش دنبال گشت و گذارن بیرون نه ها شوهرش خیلیی دوست و رفیق داره همش خونه همن من شوهرم اصلاااا دوستی کسی نداره که متاهل باشن همشون مجردن برا همین همش حسرت این دختر خالمو میخوردم اخه هم سنم هستیم باهمم ازدواج کردیم تا امشب داشتیم حرف میزدیم دور هم یهووو شوهرش شروع کرد به گفتن اینکه رفیقام اینطورین همش با این منظورش زنش بود دعوا داریم سر اینکه نریم پیششونو دیگه گفت و گفت و گفت هرچی بود ریخت وسط این دختر خاله بدبخت منم فقط میخندید من اگه بودم میزدم تو دهن شوهرم ک چ معنی میده جلو دیگرلن از مشکلات خونمون حرف بزنیم گفت نمیدونم به یه دختر قبلا پیام داده بودم زنم دید اینطوری کفت اونطوری گفت خلاصه سرتونو درد نیارم اینارو گفتم ک تهش بگم منی ک حسرت اینارو میخوردم انقد سر این چیزا مشکل دارن باهم پس به این نتیجه رسیدم هیچوقت باطن زندگیمو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنم تازه من حسرت خوردم فقط بخاطر این بود که چرا شوهرم دوست و رفیق نداره وگرن گشت و گذار خوشگذرونی ماهم سر جاشه فقط بیشتر دو نفرس شماهم از این داستان عبرت بگیرید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا ی مورد اینطوری تو فامیلمون دیدم فامیل نزدیک هستن ولی تازه فهمیدم ک خیلی مشکل دارن

بخدا هرشب به شوهرم میتوپیدم که دختر خالم خوشه زندگیش خوبه همش دنبال خوش گذرونیه تا با چسم خودم نمیدیدم باور نمیکردم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من خودم فقط شوهر خودم و دوست دارم نمی دونم چرا باور کن  همیشه تو دلم می گم ای ول به انتخابم&nbs ...

خیلییی خوبه وقتی انتخابتو قبول داری و با هیچکس مقایسش نمیکنی بهترین چیزه

بخدا هرشب به شوهرم میتوپیدم که دختر خالم خوشه زندگیش خوبه همش دنبال خوش گذرونیه تا با چسم خودم نمیدی ...

هیچوقت شوهرتو ی زندگیتو جلو شوهرت با بفیه مقایسه نکن این واسه ی مرد بدترین چیزه

بخدا هرشب به شوهرم میتوپیدم که دختر خالم خوشه زندگیش خوبه همش دنبال خوش گذرونیه تا با چسم خودم نمیدی ...

اینکه میگم دخترعمومه بچش هم سن منه انقدر خوش میپوشن میگردن مسافرت خارج و همه چی تمووووووم ظاهر زندگیشون چند وقت پیش فهمیدم داره طلاق میگیره زنه ۵۰سالش هستا

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)

شوهرت بعد رفتن دخترخالت نرفت رو منبر برات ؟

اگه شوهر من بود مخمو میخورد 

که دیدی ......

شوهرت بعد رفتن دخترخالت نرفت رو منبر برات ؟ اگه شوهر من لگبود مخمو میخورد  که دیدی ......

نامزدیم منو گذاشت رفت😅😅😅😅فردا داستان داریم

اینکه میگم دخترعمومه بچش هم سن منه انقدر خوش میپوشن میگردن مسافرت خارج و همه چی تمووووووم ظاهر زندگی ...

ای باباا واقعا ادم میمونه ک پس چطور میتونن انقد خوب نقش یه خانواده خوشبختو بازی کنن