2777
2789
عنوان

عمل بینی

156 بازدید | 22 پست

هر دکتری پیدا میکنم فکر میکنم خوبه میام اینجا می بینم کلی ازش بد گفتن و ناراضین😫😫 دیووونه شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم، کاش تهران بودم خودم میرفتم مطب کاراشونو از نزدیک میدیدم

وای کمککک چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

دکتر یعقوبلو، همت، سارا ارژنگ، راستین مفرد و... نظرتون چیه؟

دکتر همت همون سیف الله همت منظورته؟

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خودم خیلی وسواس بودم

الان عمل کردم ۶ ماه هست خیلی راضیم

طبیعی میخواستم با یکم قوس نه خیلییییی خیییلیییی طبیعی باشه نه فانتزی نیمه فانتزی یه بینی شیک 😂

حالا باز با این حال میتونی پیج دکتر منم ببینی چجوریه خوشت اومد بری مطبش ویزیت بشی اول ببین چه سبک بینی مد نظرته 💁🏼♀️