2777
گلم هر کی شرایط زندگیش و خوشگذرلنیش فرق داره شما هم با شرایط خودت فک کن مثلا سر کار ...

تفریح و سفر و..میرم

ولی واقعا دوست های خوبی به پست من یکی نمیخورن همشون حسود!

حتی دوست صمیمیم هم حسود بود تاپیک هم زدم راجع به اون همه گفتن کات .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نمی تونم کاری بکنم واقعا .گندکاری ها رو باید خود اوستا کریم درست کنه .

ایشالا

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من ۴۳ سالمه ولی هنوزم امیدوارم زندگیم را بتونم بهتر کتماز اینامید احمقانه بدم میاد.تازه هنوزم نتونست ...

عزیزم همین اشتباه زندگیته

تلاش و تمرکزت رو بگذار که خوبی های همسرت رو هر چند کم باشه ببینی .تمرکز کن خوبی بچه دار بودن رو ببینی

بابتشون خدا رو شکر کن .خوبی ها و مزایای زندگیت رو یک جا هر روز دو تاشو بنویس تو یک دفترچه بنویس

و بابتش خدا رو شکر کن

اون وقت نگاه خدا رو حس میکنی

اون وقت میبینی که کمتر به اون عشق موهوم فکر میکنی

وگرنه زندگیت همینجوری در حسرت میگذره و تموم میشه

برای درک لذت های بزرگ،بعضی لذت‌های کوچک را کنار میگذارم. همانگونه که نباید با خوردن یک شیرینی خامه ای، اشتهای خوردن شام شاهانه ی بعد از آن را کور کنم
عزیزم همین اشتباه زندگیتهتلاش و تمرکزت رو بگذار که خوبی های همسرت رو هر چند کم باشه ببینی .تمرکز کن ...

خانومای همین تایک هم سنیم رفتیم روبیکا گروه زدیم دوست داشتی درخواست بده بیا

تفریح و سفر و..میرم ولی واقعا دوست های خوبی به پست من یکی نمیخورن همشون حسود!حتی دوست صمیمیم هم حسود ...

خانومای این تایک گروه زدیم روبیکا هم سنیم خواستی درخواست بده لینک بدم

مشکلی نداشته باشه خب نباید به بچه رحم کنیم بچه بزرگ بشه ببینه مادرش شبیه مادربزرگه

اگر یک برادر یا خواهر هم داشته باشه اصلا این حس رو نخواهد داشت

بعد هم پدر و مادر در سنین بالاتر خیلی پخته تر بچه داری میکنن و بچه خیلی آسیب ها رو نمیبینه

تحقیقات هم ثابت کردند که معمولا بچه های مادرهای سن بالا موفق تر هستند

برای درک لذت های بزرگ،بعضی لذت‌های کوچک را کنار میگذارم. همانگونه که نباید با خوردن یک شیرینی خامه ای، اشتهای خوردن شام شاهانه ی بعد از آن را کور کنم

فکر کنم.داری بحران چهل سالگی می گذرونی

منم بحران سی سالگیم خیلی بد بود

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

بچه ها من 34سالمه

از روزی که رفتم تو 30یغنی الان 4ساله خیلی غمگینم افسردم

احساس مرگ وپیری وپوچی دارم

چرا ؟

بحران 30سالگی برام خیلی سخت بود بخدا😔😔😔😔😔😔

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
حالا شاید گزارش نزنن یکم روشن فکر شدن همه

روشن فکری یعنی آدم بره با پسر ۱۲ سال کوچیکتر از خودش رابطه ی خلاف دستور خداوند مهربان و خالق کائنات برقرار کنه و ما هم بگیم آفرین موفق باشی ؟

جاهلیت مدرن که میگن همینه ها

جاهلیت مدرن از جاهلیت عرب قبل از پیامبر بهتره

چون در دوره ی علم و دانش به خلاف دین عمل کردن افتخار میکنند و هر کی هم چیزی بگه بهش میگن عقب مونده

چربی خونم بالاس یعنی از اونه

ببین توی بروشور این قرص نوشته کسی که تری گلیسیرید بالا داره نباید این قرص رو بخوره.

چند سال پیش که من میخوردم یهو چربی خونم شد بالای هزار و پونصد. بعد متوجه این قضیه شدم و قرص رو قطع کردم. وقتی حالم بد شده بود رفتم یه دکتر قلب، اتفاقی گفتم قرص ضد بارداری میخورم، خیلی جا خورد و ناراحت شد. گفت این قرصها فقط باید برای موارد خاص استفاده بشن.

البته اینو بهت بگم عزیزم، من چربی خونم انگار به صورت ارثی بالاست. اون قرص دروسبلین بدترش کرده بود.