2777
2789
عزیزم این سایت سایت بارداریه با حرفهاتون چاقو تو قلب خیلی ها نکنین خیلی ها مثل من درگیر ناباروری هست ...

عزیزم متاسفم که این حس توی ذهن شما به وجود اومد ولی خب اینجا یه سایت عمومیه و آدمها تجربه های مختلفی دارند و ممکنه خیلی حرفها گفته بشه ضمن اینکه اگه کل تاپیک رو میخوندید من گفتم خب خیلیا ممکنه دیر ازدواج کنن مثل خاله خودم که ۴۳ سالگی بچش به دنیا اومد و یا شما و ...و خب واقعا طبیعیه که بخوان بچه داشته باشند و من درباره خودم که بچم دیگه بزرگ شده گفتم که برای بچه دوم داشتن دیر شده و شاید مردم براشون مسخره باشه که مثلا تازه به فکر بچه دوم افتادم و حتی شاید این حس من اشتباه هم باشه و کسیم واقعا براش مسخره نباشه

در هر حال منظورم اصلا به شما نبوده و سوءتفاهم به وجود اومده گلم

امیدوارم زودتر دامنتون سبز بشه و حس زیبای مادر بودن رو بچشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما حتما متخصص برو هورمون تراپی کن خیلی زوده برای یائسه شدن

دکترزنان رفتم عزیزم فایده نداشت..بایدزودترمیرفتم ولی نفهمیدم دیررفتم دارو داد و.نشد..مادرمم توهمین سن یائسه شده..حتی یکی ازخواهرام ۳سال ازمن بزرگتره اونم زود یائسه شده..

من از ۳۰ تا حدود ۴۰ خیلی بی حس بی حال اصلا هم نیاز جنسی صفر از حدود ۴۰ تا الان که ۴۰ سالمه کلا همه چ ...

ببخشید میپرسم نیاز جنسی یعنی الان بیشتره؟! خودم ک 23 هستم صفرم ی چندوقتیه🤦🏻♀️یعنی طبیعیه تو این سن من؟!

نگار✨دانشجوی فیزیک🫀دخترعاشق زندگی🌱دوست دار بوی چوب و سرسبزی🕊عاشق و معشوق با نومزدم ک به راحتی بهم رسیدیم🤣🥴اهل عکس و فضولی🤪😂 کاربری قبلیم رمزشو یادم رفت گویا دیگ نیست💔

به آینده بچه هم باید فکر کرد یا نه

اتفاقا برا بچه یه پدر و مادر باشعور و جاافتاده خیلی بهتر از پدر و مادر بچه ساله که فقط به فکر خودشون و بچه بازیاشون هستن

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
به آینده بچه هم باید فکر کرد یا نه

به نظرم هشدار «به آینده بچه هم فک کنید» رو باید به زن و شوهرایی داد که تو سن مدرسه آشنا شدن و ازدواج کردن و بچه میارن که از اول بارداری تا... بساط استوری و پروفایلشون جور بشه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

من ۴۳ سالمه. عاشق اینم که با کلی تجربه دارم زندگی میکنم و اشتباهات و خامی ندارم. دو تا بچه ۱۲ و ۸ ساله دارم و کلی زندگی قشنگ تر از همه دوران های قبلیه.

فقط بدیش اینه والدینت دیگه یا مردن یا پیر شدن. من دلم برای مامانم خیلی تنگ شده.

من ۴۶ ساله هستم دختر دومم را ۴۰ سالگی دنیا آوردم خیلی هم خوشحالم دخترم اولم ۱۹ سالشه دومی ۶ سالشه.از نظر مالی و زندگی الحمدالله به ثبات کامل رسیدیم .تجربه و شعور و آرامش الان خیلی کمکم میکنه .فقط طبق گفته دوستمون تنهایی و دلتنگی از دست دادن والدین و خاله و عمه و ...آزار دهنده است مخصوصا که من خواهر و برادری ندلرم که باهم خاطرات را زنده کنیم .دلم فقط خیلی تنگه خانواده از دست رفتمه .ولی اصولا زندگی همینه دیگه .ایکاش همیشه به نوبت و به موقع همه توی صف از دنیا برن نه اینکه زبونم لال یک جوان از'صف جلو بزنه و بره .اینکه توی سن ما عزیزانمون پیر یا بیمار باشندطبیعیه دیگه یا فوت شده باشند .باید بپذیریم

ای بابا چه خوب خریدی الان زدم رژ کیکو همه قیمت هاش روی یه میلیون و ۴۰۰ هست

فیکن عزیزم رژ لب کیکو زیر۳ و ۵۰۰ نیست.سرچ کن رژ لب کیکو اصل.سایت ریحا هم داره فک کنم. ولی خیلی خوشگلن. فک کنم محصول فرانسه

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
من ۴۳ سالمه. عاشق اینم که با کلی تجربه دارم زندگی میکنم و اشتباهات و خامی ندارم. دو تا بچه ۱۲ و ۸ سا ...

ای کاش عقل الان را قبلا داشتیم ،زندگی خیلی بهتر میشد، خیلی از اشتباهات را مرتکب نمی شدیم ولی خب آرامش الان نتیجه همون تجربیات گذشته ست...

بالارفتن سن دوتا ایراد داره؛ یکی، از دست دادن بزرگترهاست.

و دیگه اینکه نتیجه خیلی از انتخابها و تصمیم های کوچکترها را میدونی چی میشه ولی کاری از دستت برنمیاد،چون به حرفت گوش نمی کنن.و اینها خیلی غم انگیزن.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞