2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید عزیزم دوست تون همونه که پلیس بود؟؟

نه بابا بیشعور برام دردسر درست کرد اما بعدش به غلط کردن افتاد فهمیدن که دروع گفته تو کلانتری کلی رئیس کلانتری زدش بیست سال ازم کوچیکتر بود

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خانومی میتونی درمورد خرید چادر راهنمایی کنی؟

چادر کن کن گرونترین چادره مجلسی هست من جده و حسنا و ...میگیرم با جنس کن کن.خوبیش اینه خیلی مجلسی و قشنگه بدیش اینه نخ کش میشه.

بعده اون کرپ جنس خوب برای چادر مناسبه کرپ ها سه مدلن که از روی قیمت میتونی جنسش رو انتخاب کنی

خوباش بافت ظریف و خیلی مشکی ان .مرگ هم ندارن نه نخ کش میشن نه هیچی

کار دست هم سلیقه ایه

من چادرای جواهردوزی میگیرم. رنگی هاش خزن فقط جواهر مشکی و براق و ظریف

چادر کار دست از ۶ تومن میگیرم

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

خانومی میتونی درمورد خرید چادر راهنمایی کنی؟

من چادر سنتی نمیپوشم همشون به اصطلاح عربی ان

ببخشید اگه منظورت جنسای چادر سنتی بود .من شناخت ندارم

هیچ در خواست دوستی پذیرفته نمیشود خصوصا شما نر عزیز

حقیقت اینه که ۴۰ دیگه پا به سن گذاشته. ولی بعضیا نمیخوان قبول کنن و با ادا و اطوار میخوان به زور خود ...

دل باید جوون باشه

تو همین نی نی سایت میبینم دختره ۲۵ ۲۶ سالشه افسرده و ناامیده...

🙃🙂

آره عزیزم همه میگن،من چون پیش مامان بابام خیلی لوسم این اسم رو انتخاب کردم ،اصلا هم آدم جدی نیستم تو ...

ای جااان حتما تک دختر هستی. تک دخترا لوس و نازنازین. معمولا انرژی زنانه شون هم خیلی بالاس

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حقیقت اینه که ۴۰ دیگه پا به سن گذاشته. ولی بعضیا نمیخوان قبول کنن و با ادا و اطوار میخوان به زور خود ...

حقیقت اینه که آدما تا ۴۰ سالگی زندگی نمیکنن چون دغدغه شون چیزای بیخودیه و تو ۴۰ سالگی میفهمین که چقدر احمق بودن و شروع به زندگی میکنن ،فقط یه ۴۰ ساله میفهمه که زندگی تازه از ۴۰ سالگی شروع میشه