2777
عنوان

گند زدم 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 53 پست

ttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2NijS1iTNbNAvhBSXkWts5InYMwm4iuHlAPYH8F1MOA&s=10

اول لینک یه h بذار باز کن ببین مدل کیکه رو

اگه قطر نداره این مدلیش کن بعد تزیین دلخواهت

برای خامه هم قشنگ بزن(با همزن) طوری فرم بگیره که ظرفو کج میکنی خامه نریزه، کلا تکون نخوره

درخواست ندید لطفا؛ قبول نمیکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خ😂 نه عن که بالاش سفید نیست گفتم بالاشو شبیه برف دربیاره

اومدم یه بار بستنی زمستانه درست کنم، فورمش که میدونید چطوریه حالت مخروطی میشه روشم شکلات میپوشونه آخر کار لازم دونستم رو سرشون نارگیل بریزم تا شکل بهتری پیدا کنن خلاصه یاد اون افتادم😂👌

اره داریم

(کف قالب پلاستیک فریزر چرب شده بذار که کیک راحت از قالب جدا و خارج بشه)،کیکت رو تکه تکه کن، سه لایه کیک تکه تکه شده و شکلات ذوب شده (شکلات ذوب شده وقتی میره توی یخچال و منجمد میشه باعث میشه تکه های کیک به هم بچسبن)و ما بین سه لایه دولایه خامه ی وانیلی و مواد فیلینگ بزن. بذار یخچال خودش رو که خوب گرفت، از قالب خارج کن و روی کل کیک شکلات ذوب شده بریز، بذار یخچال و شکلات روی سطح بیرونی کیک که خودش رو خوب گرفت بیارش بیرون و روش رو هم هر جوری دلت خواست راحت میتونی تزئین کنی، با مواد باقی مونده از فیلینگ، تکه های موز یا توت فرنگی، بسکوییت شکلاتی، تکه های شکلات تخته ای، و یا هر چیز دیگه ای که به درد بخوره.حتی اگه خامه باقی مونده باشه هم به کار میاد.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓