2777
عنوان

چاقی

41 بازدید | 9 پست

وقتی یه نفر میاد راه حل میخاد برای لاغر شدن لزومی نداره بگی من 40 کیلو ام یا راه حل بدین چاق بشم و این حرفا عقده ای نباشین خب؟ من خودم لاغرم ولی دلم میسوزه میفهمم چقدر تحت فشار هستن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بدتر از اونا اونایین که میگن خوش به حالتتتت

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من خیلی راه حل دادم کسی عمل نکرده من خودمم لاغرم ولی اکثر چاقا دنبال ترحمن عوض اینکه ورزش کنن و برن تو دید سیک بزنن میان میگن وای چقدر اندامت خوشگله ، من چاقم و ...

من خیلی راه حل دادم کسی عمل نکرده من خودمم لاغرم ولی اکثر چاقا دنبال ترحمن عوض اینکه ورزش کنن و برن ...

ورزش و رژیم هزینه بر هست وقت میخاد خلاصه اونا خودشون تحت فشار هستن نباید چیزی گفت که بیشتر اعتماد بنفسشون از دست بدن

ورزش و رژیم هزینه بر هست وقت میخاد خلاصه اونا خودشون تحت فشار هستن نباید چیزی گفت که بیشتر اعتماد بن ...

به نظرم یه ساعت پیاده روی هزینه ای نمیخواد دوست من هم با همین پیاده روی ها 40 کیلو شده ولی یه دختری همش دنبال ارحمه و این چاق بودنش رو عیب نشون میده بعد که میخواد باهامون حرف بزنه میگه شما همتون موش اندامین من چاقم خوشبحالتون