2777
عنوان

پانتنر

81 بازدید | 14 پست

که با اکانت دیگش همیشه خدا انلاینه بنظرتون داره خیانت میکنع اما رفتارش عوض نشده باشه

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بنظرم از خودش بپرس که چرا انلاینه همش😐منم پارتنرم یمدتیه تو تلگرام خیلی انلاین میشه مشکوکه

میدونم اگه بگم نمیگه میاد بگع من خیانت میکنم اما فردا بهش ی دستی میزنم شاید رو کرد

میدونم اگه بگم نمیگه میاد بگع من خیانت میکنم اما فردا بهش ی دستی میزنم شاید رو کرد

اگه خیانتم بکنه که نمیگه

منظورم اینه بپرس ببین دروغ میگه یا نه

بعدش خودت گوشیشو چک کن تا مطمعن شی

اگه خیانتم بکنه که نمیگهمنظورم اینه بپرس ببین دروغ میگه یا نه بعدش خودت گوشیشو چک کن تا مطمعن شی

از هم دوریم🥲مشکلم اینه

بنظرم از خودش بپرس که چرا انلاینه همش😐منم پارتنرم یمدتیه تو تلگرام خیلی انلاین میشه مشکوکه

واسه من یکی دوبار دیدم بدون من همش انلاینه بهش گفتم بعد اون انلاین بودنشو مخفی کرد بعد اینکه کات کردیم بیشتر آنلاین بود درحالی ک زمانی بامن بود به ندرت آنلاین میشد تازه بهم گفته بود تلگرام بخاطر من نصب کرده ولی وقتی کات کردیم اصلا تلگرامشو پاک نکرد فهمیدم چقدر دروغ گفته🙂🙂