2777
2789

فوتبال قابل پیش بینی نیست

ان شاالله خوب بازی کنن☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه درصد فک کن ببریم😂😂😂😂😂

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کدوم بازیشومنظورته؟

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

تيم ملي فقط تيم كشتي و وزنه برداري تو ايران 

بقيش مفت هم گرونه مخصوصااااا فوتبال

بحثم نكنيد بامن 

باتشكر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

به نام خدا

مراکش مساوی....اسپانیا و پرتغال میبازیم

پایان

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

همینکه هواپیما به اونجا سالم برسه یعنی بردیم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

مراکشو میبریم.اسپانیارو میگردیم.پرتغالم میخوریم😑😑

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بازی اول رو میبریم 

ما هر وقت بیفتیم رو رگ غیرت ، بازیامون حرف نداره

انشالله که خوب بازی میکنیممم 💪💪💪💪

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍