2777
عنوان

کنکور کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 74 پست
ممنون یسوال برای دلگرمی میپرسم چون همش میگن اونایی که پشت موندن تاپ اوردن سال قبلش یچیزایی خوندن و.. ...

اولا بله ، دوما قدرت 20 سالگی و جوونیو دست کم نگیرید اگه واقعا یچیزیو از ته دل بخواین وقت معقول و تلاش حسابی هم داشته باشی بله چرا که نه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید سه تا کتاب مبتکران برا هر پایه میرسم تموم کنم ؟خیلی صفحاتشون زیاده

الویتی میزنی دیگه ، اول تستای VIT بعدا تستای کنکور بعدا هم رسیدی سوالای اولویت دومشو میزنی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

میشه جبران کرد؟

باروزی 5 6 ساعت خواب بله و اینکه با جون و دل خوندن

احتمال جبران 70 درصده پس صفر نیست و میتونی

ولش کن حوصله دردسر ندارم شانس من الان آشنا در میاین😂😂😂

معمولای مشاورایی که دندون خوندن زیاد مصر و پافشاری میکنن رو برنامه هاشون و انعطاف پذیر نیست برنامشون

نه بابا دندون چیه!اصلا کادر درمان نیست فقط مدرک مشاوره داره..

حتما ، برای قرن 13ام شمسی هستش نه ؟ 🤣

فدات🤍برا فیزیک هم یحیوی خوب بود یک قسمتشو دیدم ولی هنوز تست نزدم ببینم چحوری هاست فیزیک تنوع استادش ...

اره واقعا ذهبی رو هم خواستی یبار ببین تونستی دوره کاموا شو پیدا کنی

اره واقعا ذهبی رو هم خواستی یبار ببین تونستی دوره کاموا شو پیدا کنی

چشم ممنونم ازت🤍

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋