2777
عنوان

کنکور کمک

260 بازدید | 74 پست

بچه ها کسی که برا ۴۰۶ هدفش دندونه فقط باید چیکار کنه؟

فیلم ببینه یا درسنامه بخونه با درسنامه ممکنه مثلا سر یه سوال یه ساعت درگیر باشم

از طرفی از یه مشاوری شنیدم فیلم بخاطر مافیا کنکوره انقدر فیلم هارو کش میدن وقت نکنی تست بزنی قبول نشی نمیدونم چیکار کنم

احتمالا مشاورت من نیستم ؟ چون این حرف همیشگی منه

ببین دندون سخته ولی سختتر از اون چیزی که فکرشو کنی نه ! برنامه ریزی درست آزمون و تست زیاد در دسترست قرارش میده

استمرار و نظم واقعا مهمه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

احتمالا مشاورت من نیستم ؟ چون این حرف همیشگی منه ببین دندون سخته ولی سختتر از اون چیزی که فکرشو کنی ...

خطرناک شد اگه مشاورم باشید😂

منابع چی پیشنهاد میدید اینا خوبه؟

زیست پینوکیو برای زیست منبع دوم نمیدونم چی خوبه

ریاضی مهر وماه منبع دوم ایکیو

شیمی جامع خیلی سبز منبع دوم ایکیو خیلی سبز

فیزیک پایه خیلی سبز و اگه وقت شد نردبام

احتمالا مشاورت من نیستم ؟ چون این حرف همیشگی منه ببین دندون سخته ولی سختتر از اون چیزی که فکرشو کنی ...

سلام ببخشید نکته تست ببینم بهتر از سالیانه هست درسته ؟

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

دکتر مشاور خوب سراغ نداری؟ خیلی دلسوز و کاردرست باشه و باتجربه؟

💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)

اگه پایه خوب و سالای قبل خوبه...نکته و تستولی سالیانه هم خوبه...زیاااد اونجور که تو بگی فرق نداره مه ...

اوهوم ممنونم از راهنماییتون🤍🫂

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

خطرناک شد اگه مشاورم باشید😂منابع چی پیشنهاد میدید اینا خوبه؟زیست پینوکیو برای زیست منبع دوم نمیدونم ...

پینوکیو ؟ بیخیال دختر جون / آیکیو جامع بگیر تستاشو بزن پاسخنامشو قورت بده منبع دوم آزمونا

ریاضی منبع اول آیکیو منبع دوم آزمونا

شیمی بهمن بازرگان منبع دوم آزمونا

فیزیک خوبه فقط آزمونا

*یکم بیرحمانه لیست دادم ، اگه میخوای نتیجه زود بگیری باید آزمون بزنی بخاطر همین پیشنهاد میکنم با مشاورت هماهنگ کنی که منبع اولو خیلی با کیفیت کار کنین و بعدش تو رو وارد چرخه آزمونای مبحثی و درنهایت آزمونای جامع کنه . اگه دندون میخوای باید حداقل 60 تا آزمون جامع فقط! بزنی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

سلام ببخشید نکته تست ببینم بهتر از سالیانه هست درسته ؟

نکته تست برای مرور و جمع بندی خوبه ، مثلا وقتی 4 ماه پیش برا مدار تست زدی الان با نکته تست مرور عالی میشه برات

ولی بخوای برا همون آموزش استفاده کنی صرفا ناقص و ناپایدار یادمیگیری

گرچه کلاس اصلا نمیپسندم برا کنکور