2777
عنوان

خیانت

65 بازدید | 11 پست

توروخدا خیانت نکنید نمیدونید چ اسیبی به روح شریکتون میزنید
من 6 سال با یه فرد در ارتباط بودم سال 4 ام فهمیدم خیانت کرده(از فالوراش کنکاش کردم فهمیدم زمانی که سر بازی بوده به من میگف امشب میمونم میرفت خونه دختره )بهم گف تورو دوس داشتم نمیخواستم بهت دست بزنم نتونستم کنترل کنم غلط کردم و... خلاصه اون دخترو ول کرد و منو خر
دوسال بعد که اومد خواستگار خونواده من کاملا مخالفت کردن اجازه ندادن تو همون حین تو دانشگاه با یکی دردول میکردم جریانو گفتم تا اسم پسره رو شاید گف اینکه با فلانی رل بود😐 با فلانی حرف زدم گف دو هفته پیش گف بابام داره به زور برام زن میگیره باید تموم کنیم با اونم رابطه جنسی داشته ...
.. فقط اینا نبود با خیلیا چت میکرد با خیلیا دوست اجتماعی بود ول من عاشق بود کور بودم
بهش که گفتم گف من هر غلطی کرده باشمم تورو به هیشکی نفروختم دیدی که اومدم جلو (فک میکرد لطف کرده)
منو برد پیش مشاور تا راضیم کنه ازدواج کنیم خود تراپیست بهم گفت این آدم زندگی کردن نیس.... تراپیستا نمیگنا همچین حرفی چون استاد خودم بود گف بعد تموم شدن باز رفت با همون دختر اولیه🤣🤣🤣🤣به گوشم رسید بهش گفته من اونموقع بخاطر تو با اون (من)کات کردم فقط دو سال باهاش بودم ..

تموم شد من یکسال تموم پیش تراپیست رفتم تا یکم حالم خوب بشه الان که ازدواج کردم همسرمو خیییییلی دوست دارم خییییلی
ولی
هرموقع اسم خیانت میاد طرف یادم نمیاداااا فقط حسی که اون لحظه ها داشتم برمیگرده خیلی سخته خیلیییی
نکنید اینکارو با روح کسی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا این دخترا تا کی ول کردن خودشونو با هرکی میخوابن🤦

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

دخترایی که باهاشون به من خیانت شده بود از اونایی بودن که راحت شب میموندن جایی...پسر میاوردن خونه

زگیل متحرکن🤦

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤