2777
عنوان

نمرات نهاییم

152 بازدید | 11 پست

سلام نمرات نهاییم اینا هستن ۱۴۰۵

شیمی ۱۹

فیزیک ۱۸

ریاضی ۱۸

زیست ۱۸

ادبیات ۱۹

دینی ۲۰

زبان ۲۰

عربی ۱۹/۲۵

هویت ۱۸/۷۵

بهداشت ۱۷/۵

این نمرات چطورن

راست بگید

خیلی خوب

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی

تخصصی ها و زبان و فارسی و عربی و سلامت رو چطور خوندی عزیزم ؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

عالی تخصصی ها و زبان و فارسی و عربی و سلامت رو چطور خوندی عزیزم ؟

عزیزم زبان ۱۰ سال کلاس میرفتم، ولی پیشنهادم به شما اینه که کتاب درسی را دقیق بخونی و در کنارش کتاب لقمه ای مهر وماه معنی تمامی کلمات را گفته ؛ گرامر فیلم ببین یا کتاب زبان مبتکران استفاده کن

عربی فرمول بیست معنی لغات و درس و متضاد و اینا خوندم و تمامی قواعد از هفتم بلد بودم ؛ روی قواعد خیلی تاکید میکنم بخون حتما؛ کتاب جامع عربی مبتکران عالی برای قواعد .

ادبیات فرمول بیست خوندم و قواعد

سلامت شب امتحانی خوندم با یک عذاب ؛ از کتابچه ( یه حالت مجله داره) فرمول بیست استفاده کردم ؛ خود کتابه فقط سوالات نهایی هم مشخص کرده .

شیمی خیلی خوندم طی سال ولی خب یه سوال خارج کتاب اومده مگه نه ۲۰ میشدم؛ کتاب درسی دقیق و فرمول بیست .

فیزیک خود کتاب و فیلم های ایرانی ماز

ریاضی خود کتاب و فرمول بیست که سوال هشتم نهایی خارج کتاب بود اعتراض زدیم فایده نداشت

زیست هم خود کتاب؛ من فصل ۶ رو شب امتحان خوندم و همه غلطام از این فصل بود؛ بقیه طی سال خوندم و همه را درست حل کردم.

شب امتحانی نباش

عزیزم زبان ۱۰ سال کلاس میرفتم، ولی پیشنهادم به شما اینه که کتاب درسی را دقیق بخونی و در کنارش کتاب ل ...

وای دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی ممنونم ❤️❤️❤️

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️