2777
2789

خودم موهام زرد بود

الان شده بور ، تو آفتاب بلوند دیده میشه اما بچه بودم روشن تر بود

چشامم سبز بود وقتی بچه بودم ، الان عسلیه

هعیییی🤣🤣🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری یعنی طرف موها بور حتی تا سه سالگی الان مشکی چرا ؟

کلا موی بور تیره میشه

حالا برای بعضی ها زود تیره میشه برای بعضی دیر

مگر دیگه خیلی روشن باشه، موی اروپایی ها رو ببین بچه اند تقریبا سفیده، بور ایران اکثرا اینجوری نیست

همش بخاطر ژنتیکه، بعضی هم پوستشون حساسه زود تیره میشه بعضی نه

فقط رنگ چشمه مثلا بعد از ۲ سالگی تقریبا ثابت می مونه

من خودم تا ۱۰_۱۲ سالگی موهام قهوه ای بود الان مشکلی

کلا موی بور تیره میشهحالا برای بعضی ها زود تیره میشه برای بعضی دیرمگر دیگه خیلی روشن باشه، موی اروپا ...

آها خب یه فامیل داریم از بچگی رنگ پوست مو و چشمشون ثابت و روشنه البته برام سوال بود چرا بعضیا اینجوری تیره میشن آخه کسی که سفیده سفیده چطور تو سه سالگی به بعد گندمی میشه

آها خب یه فامیل داریم از بچگی رنگ پوست مو و چشمشون ثابت و روشنه البته برام سوال بود چرا بعضیا اینجور ...

خوب میگم دیگه ژنتیکه

ژنتیک عجیبه

پوست رو اره یکم عجیبه ولی خوب دیدم.

واقعا فامیلتون ثابته رنگ موهاش؟ جالبه چون اکثر یکم تیره میشه

خوب میگم دیگه ژنتیکه ژنتیک عجیبه پوست رو اره یکم عجیبه ولی خوب دیدم.واقعا فامیلتون ثابته رنگ موهاش؟ ...

آره فامیل پدرم هستن خیلی بور هستن بچه هاشون هم رنگ مو طلایی پوست سرخ و سفید بزرگ هم شده الان هفده سالشه بچه نیست دیگه همون رنگ پوست و مو رو داره حتی رنگ چشمش . چون بچگیش رو یادمه . مامانش هم همینه عجیبه یه سری سفید و مو روشن یهو گندمی مو مشکی میشن

آره فامیل پدرم هستن خیلی بور هستن بچه هاشون هم رنگ مو طلایی پوست سرخ و سفید بزرگ هم شده الان هفده سا ...

فامیل شما یکم عجیبه اتفاقا، چون اکثرا چند درجه تیره میشه، نه اینکه موی طلایی تو سن ۱۷ بشه مشکی ولی یک مقدار تیره میشه یعنی رفته رفته به تدریج تیره میشه.

رنگ چشم اره همون می مونه تغییر نمی کنه!! اونجا هم نوشتم بعد از دو سالگی دیگه تغییر بعیده،پوست هم خیلی کم، ولی مو در اکثر مواقع تیره میشه، فامیل پدری ات ژن بور خیلی قوی دارند، مادر منم بور بود ولی بزرگ شد موهاش مشکی شد، ولی چشم هاش عسلی است و پوستش روشنه، در کل تیره شدن مو حالت رایج تریه!

البته اینکه بچه تا ۳ سالگی بور باشه بعد ۴ تیره بشه رایج نیست ولی به تدریج تیره شدن مو خیلی رایجه، ببخشید طولانی حرف زدم.

فامیل شما یکم عجیبه اتفاقا، چون اکثرا چند درجه تیره میشه، نه اینکه موی طلایی تو سن ۱۷ بشه مشکی ولی ی ...

نه عزیزم فامیل ما یک سری بور هستند بور می مونن طرف از نوزادی تا هفده سالگی همون رنگه خودش و مادرش همیشه زنگشون ثابته . ولی تو فامیل شوهرم دوتا بچه داشتیم بور و سفید بودن سه چهار سالگی گندمی شدن الان موهاشون مشکیه

نه عزیزم فامیل ما یک سری بور هستند بور می مونن طرف از نوزادی تا هفده سالگی همون رنگه خودش و مادرش ه ...

خوب دیگه فامیل شما کم پیش میاد، حتی تو اروپا هم یک مقدار رنگ موهاشون تیره میشه!

اما خوب در هرحال هر سه حالت ممکنه و عجیب نیست، خودم موهام مشکی شد🥲 نبود

خوب دیگه فامیل شما کم پیش میاد، حتی تو اروپا هم یک مقدار رنگ موهاشون تیره میشه!اما خوب در هرحال هر س ...

آها بخدا خیلی بوره مامانه یادمه رنگ موهای دستش طلایی بود حالا زال نیستن ها😂 بورن . خودم خرمایی روشن بودم شدم خرمایی تیره

آها بخدا خیلی بوره مامانه یادمه رنگ موهای دستش طلایی بود حالا زال نیستن ها😂 بورن . خودم خرمایی روشن ...

اره دیگه خلاصه پیش میاد، گاهی هم برعکسه موی بچه میریزه، بعد موی جدیدش روشنه، اما معمولا بخاطر آب و هوای گرم ایران مو به سمت تیرگی میره.

خودم اصلا ارث از مادرم ندارم اون چشم رنگی من نه، موی بدن اونم بوره