2821
2789
عنوان

تازه وارد

97 بازدید | 16 پست

من تازه عضو این سایت شدم میخواستم ببینم شما ها ام  برای اینک لحظه ب لحظه بتونید نظرات دیگران بخونید  هی دکمه بروزرسانی میزنید یا  ن   خود نظرات پشت سر هم  میاد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلی🙊

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بزنی بهتره اونجوری باید کل سایت رو بروز کنی

چ خوب منم نمیدوستم الان فهمیدم 

بعد ی سوال ی پستی ک قبلا یجا نظر گزاشتمو چجوری میشه پیداش کنم؟

خوشحالی یعنی انریکه گوش بدی    
چ خوب منم نمیدوستم الان فهمیدم  بعد ی سوال ی پستی ک قبلا یجا نظر گزاشتمو چجوری میشه پیداش کنم؟

قسمت تبادل نظر  بزن     بعد بیا  پاییین  صفحه  قسمت   نظرات بروز شده   عنوانش ببین  اگ نبود هی  گزینه بیشتر ببینید بزن

چ خوب منم نمیدوستم الان فهمیدم  بعد ی سوال ی پستی ک قبلا یجا نظر گزاشتمو چجوری میشه پیداش کنم؟

برو تو نی نی سایت من بعد بزن رو اون سه خط گوشه تبادل نظر رو بزن بخش تاپیک هایی که من مشترک شدم 

جو گرفت منو انگار بیشتر از دو ساله اینجام 😐 خوبه حالا دو هفته بیشتر نیست 😆

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
بچه ها شما دعا یا ذکری برای کارگشایی و وسعت مال میشناسید؟ خیلی گره تو کارامه    

سوره یوسف نذرکن   بنویس رو کاغذ همه ایه هاش   بعد  در بالا ترین جایخونه بذار  مثلا روی  یخچال یا  کابینت   حاجت روا شدی  حتما  بنداز توی آب روان   التماس دعا

سوره یوسف نذرکن   بنویس رو کاغذ همه ایه هاش   بعد  در بالا ترین جایخونه بذار  مث ...

دستت درد نکنه گلم انجام میدم خداکنه خدا در رحمتشو واکنه رو زندگیم

خوشحالی یعنی انریکه گوش بدی