2777
2789
عنوان

تجربی

85 بازدید | 11 پست

با این نمرات میشه تجربی الف آورد؟

امسال میرم کلاس نهم

اینا نمرات خردادمه

ریاضی هفتم ۱۲.۷۵

علوم هفتم ۱۸

بقیه دروس همه ۲۰

معدل ۱۹.۵۷

ریاضی هشتم ۱۹.۲۵

علوم هشتم ۲۰

معدل ۱۹.۹۰

نهم هم احتمالا مثل هشتمم بشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین من خودم امسال میرم دهم

واقعا نمیشه حدس زد

من خودم معدلم هر پایه بیست بود نمره هام عالی

مخواستم برم گرافیک که میشه فنی حرفه ای شاخه هنر

توی ازمون های رغبت و توانایی اموزش پرورش هم هنری رو ۱۰۰ در صد اوردم و بعد توی چند تا ازمون دیگه گرافیک رو اول اوردم . توی نظرسنجی خودم و والدین هم هنرو اول زدم

شدم ب .

کلا همه شاخه فنی رو به جز کشاورزی ب اوردم

رفتم پرسیدم گفتن برای همه رو امسال همین زدن

دوستم ریاضی رو به زور ده شده ریاضی رو الف آورده

اصلا معلوم نی

ببین من خودم امسال میرم دهم واقعا نمیشه حدس زد من خودم معدلم هر پایه بیست بود نمره هام عالی مخواستم ...

شنیدم چون داوطلب برای رشته ریاضی خیلی کم شده برای همه ریاضی رو الف میزنن. نمیدونم درسته یا نه.

شنیدم چون داوطلب برای رشته ریاضی خیلی کم شده برای همه ریاضی رو الف میزنن. نمیدونم درسته یا نه.

اره . برای رشته ریاضی و معارف ظرفیت خیلی زیاده میخوان یه جوری پر کنن کلاسارو ولی خب چی کار به هنر دارید . زندگی یه نفر خراب میشه این وسط .

الان سازمان سنجشم گفته متنظریم اموزش پرورش معدل و سهمیه ها و نتایج هدایت تحصیلی رو بفرسته خب الان من ب اوردم قبول نشم چه کاری باید بکنم ؟ باید همین امسال که اوضاع هدایت تحصیلی خراب شده یادتون بیفته باید تاثیر بدید؟(ازمون تیز هوشان و نمونه دادم )

ببین من خودم امسال میرم دهم واقعا نمیشه حدس زد من خودم معدلم هر پایه بیست بود نمره هام عالی مخواستم ...

من قبلا که با مشاور حرف زدم گفت اونایی که معدلشون بالاست فنی و حرفه ای و هنرستان رو ب میارن تا اولویت با بچه هایی باشه که ضعیف ترن

ریاضی هم چون داوطلب نداره ظرفیت کلاس ها تکمیل نمیشه همه الف میارن

ولی وقتی بخوای بری ثبت نام کنی هنرستان چون معدلت بالاست ثبت نامت میکنن

من قبلا که با مشاور حرف زدم گفت اونایی که معدلشون بالاست فنی و حرفه ای و هنرستان رو ب میارن تا اولوی ...

ععع جدی ؟ مرسی که گفتی

حالا فعلا منتظرم نتایج بیاد اگه قبول شده باشم که خودشون گفتن سریع ثبت نام میکنن منو اگرم نه که یه مدرسه عادی پیش ثبت نام کردم گفت برامون الف و ب مهم نی با معدلت قبولت میکنیم