2777
2789

وایی من داشتم میمردم اگه بخیه داشت باید بری پانسمان کنن وگرنه چند روز دردش هس، من به قدری درد میکرد گریه میکردم. باید لخته خون تشکیل میشده نشده، شده خشکیه حفره

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

وایی من داشتم میمردم اگه بخیه داشت باید بری پانسمان کنن وگرنه چند روز دردش هس، من به قدری درد میکرد ...

عزیزم من شنبه کشیدم خوب بود دوروزه شدید درد دارم

امروز رفتم دکتر پانسمان کرد برام انقدم بد مزسسسسسس

گفت خودش میوفته اگ میوفتاد بیا برات درش بیاریم

میشه از تجربه بگی چندروز طول کشید خوب بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من شنبه کشیدم خوب بود دوروزه شدید درد دارمامروز رفتم دکتر پانسمان کرد برام انقدم بد مزسسسسسسگف ...

همون موقع که پانسمان میذاره دردش کمتر میشه

خب احتمالا تف کردی اینا برا همونه یا لخته تشکیل نشده یا افتاده، پانسمان باید تا ۲،۳ روز اینا بمونه دستکاریشم نکن اصلا من ۲ بار بعد کشیدن دندونم رفتم پانسمان کرده چون دستکاریش میکردم، مسکنم ۸ ساعته بخور، با اموکسی سیلین

لختهه وقتی پانسمان روش باشه زود تشکیل میشه بخاطر موادی که روپانسمانس و هوا نمیکشه

همون موقع که پانسمان میذاره دردش کمتر میشهخب احتمالا تف کردی اینا برا همونه یا لخته تشکیل نشده یا اف ...

نه عزیز اصلا تف نکردم نمیدونم چرا این جوری شد

مسکن شیش ساعت میخورم اصلا دردم آروم نمیشه شما چندروز درد داشتی ؟؟

نه عزیز اصلا تف نکردم نمیدونم چرا این جوری شدمسکن شیش ساعت میخورم اصلا دردم آروم نمیشه شما چندروز در ...

۲روز اینا ولی پانسمان روش باشهه حتما، نیفته. ولی وقتی پانسمان گذاشت برا من یکی دوساعت بعد درد شدیدی که داشتم کمتر شد