2777
2789
عنوان

کمک،کوکو تن ماهی

2709 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. اگر میتونید لطفاکمک کنید.

من یک بار یک کوکوی تن ماهی درست کردم که خیلی خوب شد اما الآن هرچی میگردم دستورشو پیدا نمیکنم،تن ماهی داشت،تخم مرغ،آرد،سیر یا پودرسیر و بکینگ پودر و توی فر پخته میشد،جعفریم بهش زدم اما یادم نیست توی دستورش بود یا خودم زدم.سیب زمینیم یادم نیست داشت یانه،الآن میخوام مقدار زیاد درست کنم.لطفا اگر توی پخت اینجور غذا ها مهارت دارید بگید چیکارکنم.

هرچيزيو آرد و تخم مرغ و بزني بهش ميشه كوكو

ادويه هاشم به ذائقه بستگي داره

قارچ، فلفل دلمه و سبزي معطر هم ميتوني اضافه كني

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچيزيو آرد و تخم مرغ و بزني بهش ميشه كوكو ادويه هاشم به ذائقه بستگي داره قارچ، فلفل دلمه و سبزي م ...

خب لطفا بگید چیکار کنم که بافتش خوب بشه،پف کنه و ور بیاد،توی فرم بپزم، سیب زمینیم داشته باشه،فقط سیب زمینیش باید کامل پخته باشه؟برای یک تن ماهی چقدر سیب زمینی وچقدر تخم مرغ میخواد،خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگ تن ماهی دوست داری خوب میشه، تو سراشپز پاپیون دستورش هست، منک درست کردم بقیه خیلی دوست دلشتن

رفتم الآن همشونو دیدم ولی انگار هیچ کدوم اونی که میخواستم نبود...حالا همینی که شما میگیم فکر کنم خودمون بتونیم بکینگ پودر بزنیم.تو فر پخته میشه؟

يه تن ماهي دوتا سيب زنيني متوسط يه قاشق آرد٤-٥؟تا تخم مرغ

ادويه هم هرچي دوس داري

سيب زميني خام 

اگه دوس داشتي ميتوني قارچ فلفل دلمه پيازچه جعفري اينا هم بهش اضافه كني

ا قاشق چاي خوري بكينگ پودر يا نصف ق چ جوش شيرين هم اضافه كني پف ميكنه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
رفتم الآن همشونو دیدم ولی انگار هیچ کدوم اونی که میخواستم نبود...حالا همینی که شما میگیم فکر کنم خود ...

نه، شما تو نت سرچ کن حتما پیدا میکنی کوکو تن ماهی در فر بزن😐😅

مرسی عزیزم،سیب زمینیش توی فر پخته میشه؟

اگه بخواي بزاري فر بهتره بپزي

سيب زميني خام تو روغن سرخ كني خوب ميشه