2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

78 بازدید | 8 پست

دوستان اگه یکی همش جلو همکارا رشته ی دانشگاهیتونو مسخره کنه بهش چی می گین

نظرسنجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال میشه بگید وقتی میخام پیام بزارم قسمت بالا اولش میگه تعداد کارکتر وارد کنید چی باید بزارم هرچ ...

رراستش منم تازه عضو شدم با کلی مشکل اصن نمی دونم خیلی شانسی درست شد

سکوت در برابر ابلهان

نه عزیزم من این راه و رفتم بدترین کار همینه در برابر اون عوضی که ازارت میده و همش جلو همه تحقیرت می کنه اگه سکوت کنی بدتر می کنه و بارها و بارها تکرار می کنه و ذهن همه رو نسبت به تو مسموم می کنه با اینجور آدما باید مث خودشون بود اینا معمولا خیلی شوخ طبع و خوش مشربن ولی با شوخی زهر می ریزن

منم مثل تو هم تو فضای کار ، چند همکار بی خرد مزه میرزن هم کارم زیادتره.هم تحصیلاتم.هم پستم. این احمقها فقط مزه میریزن در حد منم نیستند پاسخ بدم.ولی من ذاتم اهل چالش نیست.

منم مثل تو هم تو فضای کار ، چند همکار بی خرد مزه میرزن هم کارم زیادتره.هم تحصیلاتم.هم پستم. این احمق ...

عریزم منم نبودم خیلی خیلی ساده بودم هر کی هر کاری باهام می کرد تو دلم نمی موند اما همین همکارام روانمو به هم ریختن منو از یه آدمی که چیزی تو دلش نمی موند به یه آدم داغون تبدیل کردن

منم مثل تو هم تو فضای کار ، چند همکار بی خرد مزه میرزن هم کارم زیادتره.هم تحصیلاتم.هم پستم. این احمق ...

نمی دونم چند ساله یا چند بار یا تا چه حد بیشعوری کردن اما از یه جا به بعد دیگه نمیشه تحمل کرد