2777
2789
عنوان

چیشد که طرد شدی

54 بازدید | 11 پست

تو جامعه تو مدرسه تو دانشگاه یا تو هر جمعی که بودی

من معمولا وقتی میبینم کسی از جمع بیرون افتاده دستشو میگیرم میارمش تو جمع و ازش حرف میکشم(درونگراها ازم متنفرن 😆) ولی خب سعی میکنم احساس تنهایی نکنن. پس این نظرت میتونه بهم کمک کنه تا بقیه رو بهتر بفهمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون درونگرا ها حس میکنن داری مسخرشون میکنی

و اونا رو بچه فرض میکنی با این کارت

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

خودم فکر میکنم صرفا کاملتر از اونی بودم که بخان منو بپذیرن

مثلا وقتی دغدغشون دوس پسراشون بود و حرفای مثبت هیجده من درسمو میخوندم

یا وقتی بنظر خودشون تکمیل بودن من سعی میکردم بهتر بشم

عزیزم من دانشجوی کارشناسی که بودم به خاطر ممتاز بودن طرد شدم و افسرده شدم شهر غریب با اینکه کینه ای نیستم نمیتونم حلال کنم حتی جزوه م را دزدیدن یه گروه آزارگر بودند تو خوابگاه که سردسته شون سر نمره رقابت میکرد با من بعد من با رتبه عالی ارشد تهران قبول شدم و اون هیچ جا قبول نشد و شنیدم با یه بچه طلاق گرفته مهریه و بچه را هم بهش ندادن. دوران ارشد هم ممتاز بودم اما بچه ها خوب بودند رقابت میکردن اما آزار ندادن هیچ وقت

من وقتی که بزرگتر شدم فهمیدم نمیتونم بین انسان ها بمونم

بخاطر نوع افکارم

نوع اعتقاداتم

نوع حرفام

همچیم فرق داشت

حس زمینی بودن ندارم

خیلی وقته طرد شدم

نمیدونم چرا بین این همه آدم من متفاوت شدم

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿