2777
2789
عنوان

کارای شوهرم

81 بازدید | 17 پست

قبلش اینم بگم که قهر و دعوا زیاد داریم ولی امروز کاملا باهم خوب بودیم

من شوهرم ظهر از سر کار اومد گفتم عزیزم بازار یه چندتا کار دارم وسیله برای شغلم میخواستم (هزینه هاشو هم خودم قرار بود بدم خب )گفت باشه بریم گفتم یه ساعت بخوابیم دیگه بریم من خواب رفتم گفت من میزم حموم وقتی بیدار شدم نبود زنگ زدم گفت رفتم تعمیرگاه خودم تنها رفتم هرچی میخوای پولشو بزن بخرم 🙃

منم گفتم ولش کن نمیخوام همش میگه قهر نکن عزیزم ولی واقعا حق دارم قهر باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره حق داری ناراحت بشی ولی خب زیاد کشش نده ک شر نشه

منت کشی می کنه قبول کن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
آره حق داری ناراحت بشی ولی خب زیاد کشش نده ک شر نشهمنت کشی می کنه قبول کن

اخه واقعا همیشه این دیروز رفتیم بیرون من کلی سعی کردم بهش خودش بگذره امروزم اوکی بودیم نمیدونم چرا اینجوری میکنه

اخه واقعا همیشه این دیروز رفتیم بیرون من کلی سعی کردم بهش خودش بگذره امروزم اوکی بودیم نمیدونم چرا ا ...

مردا خیلی وقتا دست خودشون نیست خنگن واقعا

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من متوجه نشدم الان کی قهره؟

مثلا من

من همیشه نیم ساعت بیشتر قهرم نیست ولی همیشه اینکارو میکنه دیگه خسته شدم رفیق بازم نیست بگم رفته پیش رفیقاش منو میمیپیچونه .

مردا خیلی وقتا دست خودشون نیست خنگن واقعا

واقعا حق گفتی نمیدونم چرا هرچی یه حرفو بهش میزم بدتر میکنه مثل یه بچه

میگم عزیزم خب قرار بود بریم بیرون میگه خب خواب بودی در صورتی که خودش وقتی خونس همش منو بیدار میکنه

واقعا حق گفتی نمیدونم چرا هرچی یه حرفو بهش میزم بدتر میکنه مثل یه بچه میگم عزیزم خب قرار بود بریم بی ...

کاملا می فهممت...