2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من ۵ ماهه تو اقدامم ولی این ماه دو روز از پریودم گذشت بعد لکه قهوه ای مانند یعنی خونی ک قرمز نبود به صورت خیلی رقیق ازم خارج شد و الان امروز ۵ روز هست ک من نه دلدردی نه کمردردی هیچ علائمی ندارم فقط ۵ روز هست ک خیلی کم ازم اینطوری ترشح حارج میشه .

کسی بوده ک مثل من باشه بعد باردار بشه؟

بله من وقتی رفتم ۵هفته شروع شد لگه بینیم تا۶هفته ک بهم شیاف دادسونوگرافی شدم شکرخداسالم بودن

توطبق حساب خودت میگی ۵هفته حتماکمتری برو دکتربرات شیاف بده هرچندکمیاب شده امیدوارم گیرت بیاد

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ازمایش بتا بده

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

بله من وقتی رفتم ۵هفته شروع شد لگه بینیم تا۶هفته ک بهم شیاف دادسونوگرافی شدم شکرخداسالم بودن توطبق ح ...

واقعاااااا یعنی باردارم؟؟؟؟

کجا برم مستقیم برم سونو گرافی یا ازمایش خون نشون میده

واقعاااااا یعنی باردارم؟؟؟؟کجا برم مستقیم برم سونو گرافی یا ازمایش خون نشون میده

من ۳روز فک میکنم یا۲روز بعد تاخیر تست زدم زودی مثبت شد بعدم بتادادم مشخص بود توم برااحتیاط اول تست بزن

برو ازمایش بتا بده

میترسم اخه من پارسالم تو اقدام بودم هر ماه بیبی چک و ازمایشام منو ناامید میکرد بعد معلوم شد شوهرم واریکوسل داره و رفت عمل کرد الان ۵ ماه هست ک دوبار اقدام میکنیم ماه های پیش دوباره منفی شد بیبی چکام الان دیگ میترسم از منفی شدن🥺

میترسم اخه من پارسالم تو اقدام بودم هر ماه بیبی چک و ازمایشام منو ناامید میکرد بعد معلوم شد شوهرم وا ...

میدونم من ۷سال بوددرانتظاربایه سقط این ماهم دکترگف بایدبری برای ای یو ای ک خداقسمتم کردصاجب دوقلوشدم نذرخوبی ب امام رضا بکن ک شهادتش نزدیکه سرنمازات زطارت عاشورابخون خودش ب فریادت میرسه

من ۳روز فک میکنم یا۲روز بعد تاخیر تست زدم زودی مثبت شد بعدم بتادادم مشخص بود توم برااحتیاط اول تست ب ...

خب منک تاخیر ندارم ۵ روزه فقط لکه بینی دارم بدون هیچ علائم دیگ ای

میدونم من ۷سال بوددرانتظاربایه سقط این ماهم دکترگف بایدبری برای ای یو ای ک خداقسمتم کردصاجب دوقلوشدم ...

انشالله ک همین الانشم باردار باشم چون واقعا میترسم یرم ازمایش ویا بیبی چک استفاده کنم شوهرمم بنده خدا همش خوشحال میشه بعد دوباره ناامید

میدونم من ۷سال بوددرانتظاربایه سقط این ماهم دکترگف بایدبری برای ای یو ای ک خداقسمتم کردصاجب دوقلوشدم ...

بعد عزبزم شما وقتی ۵ هفته ات بود لکه بینی داشتی بعد فهمیدی ک بارداری ؟؟؟ یا علائم دیگ ای هم داشتی

انشالله ک همین الانشم باردار باشم چون واقعا میترسم یرم ازمایش ویا بیبی چک استفاده کنم شوهرمم بنده خد ...

تست بزن بیخیال رستی چندرز ازت گذشت

بعد عزبزم شما وقتی ۵ هفته ات بود لکه بینی داشتی بعد فهمیدی ک بارداری ؟؟؟ یا علائم دیگ ای هم داشتی

هیچ علائم خاصی نبود همرو ک توپریوی قبل دتشنم الانم داشتم مثلا۱۰روز قبل موعدم سینه دردشدید اومدسراغم خیلی زودبرام والانم ک هنوز درده کمی خفیف شده فقط

ن چیز خاصی نبود

۲ روز تاخیر الانم ک ۵ روزه تو ترشحات قهوه ایم

تست بزن خللاش