2777
2789
عنوان

تاتوی خط چشم

54 بازدید | 14 پست

دوستان بعد از یک ماه خط چشم کمرنگ تر میشه؟ آخه من معلم هستم و نباید خیلی مشخص باشه و بهمون گیر میدن.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم اگه دوست داری بزن

ولی تو خانواده ی ما هر کی زده پشیمون شده آخه بعد یه مدت سبز رنگ میشه .و سخته و حتی فک نکنم بشه پاکش کرد آخه خیلی جای حساسیه

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

رنگش سبز میشه خیالت راحت

یا خدا میخوام کمرنگ بشه، نه سبز

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
خب خیلی بلند و پهن نزن بن مژه بزن فقط جای خوب بزن که بعد یه مدت آبی نشه

تقریبا خط نازکه، پهن نیست

عشقم اگه دوست داری بزن ولی تو خانواده ی ما هر کی زده پشیمون شده آخه بعد یه مدت سبز رنگ میشه .و سخته ...

من دیگه زدم، راه برگشتی ندارم

کمرنگ نمیشه سبز میشع

آرایشگره بهم گفت بعد یه مدت کمرنگ میشه و همه متوجه میشن تغییر کردی ولی نمی فهمن چه تغییری

خب به همون ارایشگر بگوطبیفی و کم رنگ برات بزنه

دیگه زدم تموم. شد