2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه همیشگی و مداوم نیست طبیعیه منم شدم اینجوری. ب نظرم هر کسی تو زندگیش چنین حس هایی بیخود و بی جهت بهش دست داده

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
اگه همیشگی و مداوم نیست طبیعیه منم شدم اینجوری. ب نظرم هر کسی تو زندگیش چنین حس هایی بیخود و بی جهت ...

يه چند ماهه همش حس ميكنم مريضم همش ميرم ازمايش بخاطره ريزش موهام اينجوري شدم

منم چند وقته همینجورم، تا یه دردی هم میاد سراغم به آخرین درجه اش فکر میکنم چند روزه شدیدتر هم شده واقعا" بدنم هم قاطی کرده دردهایی میاد سراغم که توضیحشم واسه بقیه برام سخته

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

مثلا" الان ۲ روز هست که قسمت فوقانی سینه ی سمت چپم اندازه یه سکه ی بزرگ درد داره اونم در حالت عادی نه، مثلا" وقتی تکون بخوره اون ناحیه یا دست بزنم بهش یا اینکه دست چپمو تکون بدم، همش به چیزای وحشتناک راجب به این درد فکر میکنم و حوصله ی دکتر رو هم ندارم  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
مثلا" الان ۲ روز هست که قسمت فوقانی سینه ی سمت چپم اندازه یه سکه ی بزرگ درد داره اونم در حالت عادی ن ...

منريزش مويه غير طبيعي دارم دكتر و كلي دارو خوب نميشم زير شكمم همش تير ميكشه سر درد هايه بد ميگرم قفسه سينم هم درد ميگيزه گاهي

منريزش مويه غير طبيعي دارم دكتر و كلي دارو خوب نميشم زير شكمم همش تير ميكشه سر درد هايه بد ميگرم قفس ...

به نطر من از طریق طب سنتی اقدام کن منم چندوقت پیش رفتم بهتر شدم ولی از لحاظ روحی هنوز اوکی نشدم

طب سنتي بدترم كرد

واقعا"؟ چطور؟