2777
2789
سه تا اتفاق ممکنه بیفته ۱.حمله نظامی آمریکا و اسراییل ۲.نرمش پهلوانانه آقایون و کوتاه اومدنشون ۳. ...

هیچ کدوم

مرگ تدریجی ما

نه کامل اینها کوتاه میان

نه امریکا حمله میکنه

یه چیز بد نزدیک نابودی، و. نه نابودی کامل نصیبمون میشه

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حمله بهتره تحریمهایی میکنه که همه نابود. میشیم الان هنوز شروع نشده نمیدونم چرا. اینقدر. اضطراب ...

من هم همینطور.متاسفانه با وجود بارداریم خیلی استرس دارم.نگران آینده بچه هام و خانوادم هستم.چهارتا جوون  بلا تکلیف تو خونه پدرمه.

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من

بعد از برجام، پول به ایران تحویل داده شد و تحریم ها برداشته شد. انتظار می رفت این پول واسه رفاه مردم خرج بشه. وضعیت مردم بهتر بشه. اما همچین اتفاقی نیفتاد. در عوض پیشروی های نظامی خارجی داشت ایران. معلومه تحریم ها رو برمی گردونن و برجام رو لغو می کنن. هر کشوری به فکر خودش و مردم خودشه، به جز ایران

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
من هم همینطور.متاسفانه با وجود بارداریم خیلی استرس دارم.نگران آینده بچه هام و خانوادم هستم.چهارتا جو ...

نگراندحمله نباش

تا میتونی پس انداز داشته باش عزیرم برای فردای بچه ت

فقط پول تعیین کننده ست برای افراد

حمله نمیشه امکان نداره این یکی رو نگران نباشید

من برعکس شما فکر میکنم.از بین اون سه تا که گفتم حمله محتمل ترینشونه.دلایل زیادی هم داره

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
یعنی ترامپ حمله نمیکنه

نه نميتونه و مطمئن نيست إز پيروز شدنش!!!! اگر نميترسيد مطمئن باش تا حالا حمله كرده بود!!!

حمله براشون توجيه اقتصادي نداره

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
من برعکس شما فکر میکنم.از بین اون سه تا که گفتم حمله محتمل ترینشونه.دلایل زیادی هم داره

نه امریکا میتونه حمله کنه

نه عربستان که حتی از. پس یمن برنیومد

نه اسراییل

تا تحریم هست چرا حمله کنن

نگران نباش

من که این یکی رو مطمینم

اینها هم کشوذ رو به دست حمله نمیدن چون باعث نابودی خودشون میشه و چه بسا تقسیم کشوذ زبونم لال

به این چیزا فکر نکن اصلا

هر. چی امروز پس انداز کنی واسه بچه ت یه قدم جلو میفتی

این بهت ارامش میده عزیزم

هیچی ب قهقرا میریم مث نقی.اگ پول داشتم مهاجرت میکردم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

منم فکر نمیکنم جنگ بشه ولی کشور در یک انزوای وحشتناک سیاسی فرو میره وهمین خودش از صد تا جنگ بدتر خواهد  بود به این معنی که ما نمیمیریم بلکه هر روز هر روز فشرده و له میشیم و تدریجا از بین خواهیم رفت .خوش به حال کسانی که میتونند مهاجرت کنند .و از این قفس آزاد بشن .

چرا جدی نمیگیری مگه تو ایران نیستی 

هستم ولی هر تغییری قربانی میخواد مگر ما نبودیم که هشت سال جنگیدیم  از چی میترسی .هرچه پیش اید خوش اید .مرگ مال همس چجورش مهم نیست