2777
2789
عنوان

جوش صورت

153 بازدید | 15 پست

بچه ها جوش صورتم خیلی زیاد شدن...

دکترم زیاد رفتم جواب نگرفتم...

چکارکنم با این جوش ها..

دوستان راهنمایی کنید

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یه دکی دیگه برو فردا حداقل قطع می‌کنه جوشاتو

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت جوش خیلی مختلفه من خودم مشکلم هورمونی بود وقتی درمان شدم خلاص شدم از اونهمه جوش افتضاح   & ...

عزیزم یعنی قرص خوردی؟

کلا هزینه هاش چقدر شد

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
علت جوش خیلی مختلفه من خودم مشکلم هورمونی بود وقتی درمان شدم خلاص شدم از اونهمه جوش افتضاح   & ...

مشکل هورمونیت چطور  حل شد؟؟

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
عزیزم یعنی قرص خوردی؟ کلا هزینه هاش چقدر شد

اره عزیزم رفتم دکتر غدد متوجه شدم مشکلمو . هزینه قرص با دفترچه خیلی زیاد نیست ولی گاهی ازاد میخرم یکم گرونه اماااااا کلا از من به شما نصیحت دکتر پوست رو بذارید قدم اخر .... اول علت جوش رو متوجه شید از کجاس!!! 

زمان مجردی جوش میزد هی کرم و پماد هیدروکورتیرون ،ترتینوئن و اینا میزدم گفتن خوب میشه، ازدواج کردم باز زد ، باردار شدم باز زد، زایمان کردم باز زد 😖 کلا ی دونه رو همیشه دارم نمی‌دونم کی و چ مدلی ریشه کن میشه ، خیلی دکتر گیاهی و متخصص رفتم بیفایده اس

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

میگن حجامت  خوبه ..

کس انجام نداده...

به نظرتون انجام بدم

مشکل هورمونی چه علائمی داره ؟ فقط با ازمایش مشخص میشه؟

علایمش جوش روی گونه  کنار لب ها عمدتا و اینکه موی زاید و بی نظمی عادت هم داشتم !!!! اول رفتم دکتر پوست داکسی سایکلین و کلیندامایسین وووو ..... حتی راکوتان هم تجویز کردن برام که گفتم اینو دیگه نمیخورم  بعد رفتم دکتر زنان بازم خوب نشدم در نهایت رفتم پزشک فوق تخصص غدد تشخیص دادن مشکلم هورمونی هست و میتونم بگم بعد از 6 ماه دیگه صورت من رو به بهبودی رفت و الان هم یه مدته میرم دکتر پوست برای درمان جای جوش های قبلی 

علایمش جوش روی گونه  کنار لب ها عمدتا و اینکه موی زاید و بی نظمی عادت هم داشتم !!!! اول رفتم دک ...

خداروشکر ممنون از توضیحاتت خانومی فقط ی سوال من چونه و گردنم موهای درشت درمیاد و ازارم میده این هم با قرص هایی که میدن رفع میشه یا باید لیزر کرد؟