2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

169 بازدید | 12 پست

دوستان لطفا هر کی حاضر جواب و با جواباش می تونه ادمو بسوزونه بهم درخواست دوستی بده با هم حرف بزنیم

نظرسنجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذاتیع

قبول ولی تمرین هم بی تاثیر نیس ادم اگه بارها و بارها تو موقعیت های مختلف تمرین کنه بالاخره یاد می گیره من خودم همه ی عمرم مظلوم بودم الان پر نفرت و خشمم و مدام با خودم فکر می کنم باید یاد بگیرم و انتقاممو از اونایی که با زبون آزارم دادن بگیرم

یکی بالا گفت ذاتیه،راست میگه خدایی

من در حالت عادی واقعا کاری به کار کسی ندارم

اما اگه کسی بهم کوچیک ترین چیزی رو بگه همونجا جوابی رو بهش میدم که خودم میمونم از کجا اوردم😂

به نظرم اول اعتماد به نفستو ببر بالا تا اگه کسی ازت انتقاد بی جا کرد بتونی خوب جوابشو بدی

و یک مورد دیگه اینکه مثلا اگه قبل حضور در یک جمعی یا قبل ملاقات با یک شخص با خودت بسنج که شاید طرف ممکنه به خاطر فلان قضیه فلان حرفو بزنه من اینشکلی جوابشو میدم،این میتونه کمک کنه

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

حاضرجواب بودن نیاز به یه جرقه داره که این جرقه معمولا عصبانیت و حرصه

من خیلی اروم بودم همیشه و روی هیکلم و لاغر بودنم حساس بودم بدم میومد کسی راجبم هیکلم نظر بده

ولی یبار ی پسره تو خیابون برگشت گفت دیگه داری میشکنیا چوب کبریت شدی

منم گفتم خودمون تو خونمون آینه داریم سرتو بکش بیرون و بکن تو ک و ن خودت

از اونجا حاضرجوابیام شروع شد😂😂😂😂

عاشق گربه ها🤍اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید بهتره کلا حرف نزنید و ریپلای نکنید

تو اینستا یه چند تا پیج هست حاضر جوابی، همونا رو برو جلو آینه تمرین کن که بتونی ریلکس و بدون تپق بگی،ولی بدون ادمهای حاضر جواب این مدلی هستن که مدام درحال نشخوار کردن و فکر کردن به حرف بقیه هستن کلا روانشون رو خیلی درگیر حرف بقیه میکنن هرچند نشون نمیدن،پس خیلی خودتو درگیر نکن

یکی بالا گفت ذاتیه،راست میگه خداییمن در حالت عادی واقعا کاری به کار کسی ندارم اما اگه کسی بهم کوچیک ...

من سالها به یه اتفاقی فکر می کنم که مثلا اگه بازم تو فلان موقعیت بودم چی می گفتم بعد سالها جواب دلبخواهی به ذهنم نمیرسه😐 دیگه چه برسه چند دقیقه قبلش ولی بازم حتما می خوام از اینی که هستم بهتر شم همه ی عمرم خاطراتم ولم نمی کنن و من هر کاری می کنم گریم نگیره نمیشه که نمیشه الان فقط انتقام😌 اونم از نوع باکلاسش ظریف و هوشمندانه بسوزونمشون جوابا و رفتارای تهاجمی و تند واسم جذاب نیس

تو اینستا یه چند تا پیج هست حاضر جوابی، همونا رو برو جلو آینه تمرین کن که بتونی ریلکس و بدون تپق بگی ...

جوابایی که تو اینستا باشه و خیلیا دیده باشن جالب نیس جواب باید خاص باشه فقط واسه همون ادم باشه قشنگ تا ته بسوزونه یه جوری که طرف هم مث من تا سالها یادش بمونه و حرص بخوره

من همیشه اینطوری نیستم مثلا تو مدرسه لالم انگار ولی جاهای دیگه خدا نکنه کسی بهم بگه بالا چشت ابرو عه ...

اره کم پیدا میشه یکی بتونه تو همه شرایط و با همه جور آدمی حاضرجواب باشه ولی بازم همینم خوبه تو نصف خاطراتت حالت خراب نیس