2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا کاشت ناخن دارن 90 درصد دخترا ینی اونا انجام نمیدن؟

نه اینجوری نیست اولا ۹۰ درصد زنان کاشت ندارن شاید دور و برا اینطوریه فکر کردی ۹۰ درصده پس من بگم ده درصد هم نیست .آمار که اینجوری نمیشه اونایی که واسشون ظاهر اینقدر مهمه و دوست دارن و زیاد به شرع پایبند نیستند شاید انجام بدن .مسئله اینه تو فضای مجازی بیشتر اینا دیده میشن فکر میکنی درصدشون بالاست .

اگه شرع واسش مهم نباشه که نه ولی اونایی که شرع واسشون مهمه و انجام دادن احتمالا مثل حکم وجود مانع برخورد میکنن که خب بسته به مرجعشون تیمم یا غسل جبیره ای شوند قبول هست ولی دارن هر دفعه ی گناه کبیره میکنن

ن ن فقط یاد خودم افتادم تا ازدواج کردم بعد بیست سالگی اونوقت اولین غسلم کردم ،🤣🤣🤧🤧

من از نی نی سایت یاد گرفته بودم غسل داره😂😂

از ۱۲ سالگی اینجااام

یسری مزایا هم داشته🥲😂

آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•

نه، من انجام نمیدهمغسل یه کلمه عربی هست به معنی شستشوهمون حمام کردن خودمونهمن همین که حمام میرم و خو ...

نه غسل اداب داره همون شستشو نیست حالا تو که زیر شیر ابی، یه نیت کن سر تو و قسمت راست و بعد قسمت چپ را بشور