2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدید

38 بازدید | 5 پست

من متولدهشتادم قیافه و هیکل و تحصیلاتمم خوبه

یه اقایی متولد۶۶ هست ازمن خیلی خوشش اومده اخلاق خوبه ازلحاظ مالی هم عالیه

ولی من از اختلاف سنیمون یکم میترسم

بنظرتون شدنیه؟؟ اینم بگم همش میگه مدیریت رابطه باید دست من باشه

نه ۶۶ میشه یعنی ۳۹ سالش تو اوج جوانیته الان ده سال دیگه اون میشه میانسال با کسی برو زیر ی سقف که باهم پیر بشید نه اینکه اون زود ب مسن برسه و تو هنوز دلت ماجراجویی بخاد

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

درونگراست ؟

اگر درونگراست خودت برون گرا خیلی اذیت میشی بعدا مخصوصا که سنشم بالا تر رفته پخته تر رفتار میکنه

اگر پر جنب و جوش و خوش انرژیه طوری که سنش در ظاهر کمتر میخوره مشکلی نیست

یه چیز مطلق نیست برید مشاوره به نظرم

الحمدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا دنبال جواب این پرسشت نباش .هرکی توو موقعیتی که هست نسبت به این موضوع نظر میده.بعضیا با این اختلاف سنی خوشبختن و مشکلی ندارن بعضیام نه دوستدارن جدا شن .همه چی بستگی به خلق و خو جفتتون داره .

من وهمسرم 11 سال اختلاف سنی داریم و با دنیا عوضش نمیکنم چون شخضیت حمایتگری داره خیلی به زن احترام میزاره من خیلی استقلال دارم تو رابطمون واینکه مانع پیشرففتم نمیشه .

این اشتباه رو نکن

خیلی باید با دقت تصمیم بگیری

من با شوهرم ۱۲ سال اختلاف سنی دارم الان میبینم تو یه سری چیزا اختلاف سلیقه داریم یکم به مشکل میخوریم گاهی

بعضی وقتا هم مثل بچه ها با من رفتار میکنه درصورتی که من ۲۶ سالمه

🌱✨