2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر داخلی برو یا ممکنه از غذای خاصی باشه حساسیتی چیزی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

می خوام بدونم چطور میگی معده درد عصبی؟ مثلا شاید ورم یا التهاب معده ساگه عصبی باشه با کم شدن استرس د ...

چونکه وقتی اعصابم ناراحت میشه دردش بیشتر میشه همراه با حالت تهوع و هرچی قرص میخورم خوب نمیشه

چونکه وقتی اعصابم ناراحت میشه دردش بیشتر میشه همراه با حالت تهوع و هرچی قرص میخورم خوب نمیشه

نمی دونم عزیزم دکتر نرفتی؟

من پسرم التهابهای داره. فلفل، سس مایونز ، غذاهای خیلی سرخ شده باعث تهوع و دل دردش میشه. مورد شما رو نمی دونم واقعا

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

نمی دونم عزیزم دکتر نرفتی؟من پسرم التهابهای داره. فلفل، سس مایونز ، غذاهای خیلی سرخ شده باعث تهوع و ...

نه عزیزم دکتر نرفتم الان شش روزه اینطوری شدم

البته الان دوماهه که بخاطر عشقم که رفته گریه میکنم و خیلی استرس کشیدم واسه همین میگم شاید از اعصاب باشه روزای سختی گذروندم

نه عزیزم دکتر نرفتم الان شش روزه اینطوری شدم البته الان دوماهه که بخاطر عشقم که رفته گریه میکنم و خی ...

دیوونه ای؟ حیف بدن بیچاره ت نیس دختر؟

پاشو جمع کن خودتو تا کار دست خودت ندادی. هیچ نری ارزششو نداره

دیوونه ای؟ حیف بدن بیچاره ت نیس دختر؟پاشو جمع کن خودتو تا کار دست خودت ندادی. هیچ نری ارزششو نداره

آخه عزیزم بخدا دست خودم نیست خیلی بده حالم خدا ازش نگذره منو وابسته کرد بعدش با بیرحمی ولم کرد حال الان من بخاطر اونه هیچوقت حلالش نمیکنم خدا باید عوضشو سرش بیاره

آخه عزیزم بخدا دست خودم نیست خیلی بده حالم خدا ازش نگذره منو وابسته کرد بعدش با بیرحمی ولم کرد حال ...

چ آدم بی ارزشی بوده. ب دروغاش فکر کن حرفا و کردارهای بدش

کم کم ب خودت میای عزیزم.

واقعا حیفشونه دخترا بخاطر ی عوضی این همه جور بکشن

چ آدم بی ارزشی بوده. ب دروغاش فکر کن حرفا و کردارهای بدشکم کم ب خودت میای عزیزم.واقعا حیفشونه دخترا ...

عزیزم واقعا من از این رو به اون رو شدم 😭 من یه دختر پر شوق و ذوق بودم همیشه خوشحال بودم

ولی الان نمیتونم از زندگی هیچ لذتی ببرم خیلی درمانده شدم😔😔