2777
2789
عنوان

زن دوم ها بیایید

285 بازدید | 27 پست

یه جایی خوندم برای همسرتون زن دوم باشید

شماها چه کار میکنید که اینقدر خواستنی تر از زن اول میشید

بگید منم میخواهم انجام بدم چون شوهرم خیل زن دوم زن دوم میگه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کاری نکن .

به نظرم شوهرتو ساعت ۹ شب بزارش سر کوچه ...

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شوهرم اسمشو بیاره دیگه برامتموم میشه

ب خودشون بیشتر اهمیت میدن

ب خودشون بیشتر میرسن

هرکاریم کنی زن دوم نمیشی

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

میخاد زن دوم بگیره؟ آدم هول که خواستنی نخواستنی سرش نمیشه

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️