2777
2789
عنوان

کوچکی دورسر جنین

15180 بازدید | 32 پست

سلام من تو هفته35 هستم امروز رفتم سونو دکتر گفت اندازه دور سرش مثل بچه های 33 هفته ست یعنی کوچیک تره وزنشم2280 بود سرویکسم طولش26 میل بود و دکتر گفت خیلی کوتاه شده دهانه سرویکس هم باز بود که گفت امکانه اینکه زایمانت زودتر از موعد باشه زیاده حالا به نظرتون چیکار کنم وزنش بره بالا دورسرش کمه و خیلی نگرانم کرده

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکترم گفت اختلاف اعضای بدن جنین تا سه هفته اگه باشه طبیعیه الانم اگه هرچی باشه البته دور از جونش دی ...

خداکنه سالم باشه انشالله البته دکتر سونو هم گفت به جز دهانه باز مشکل دیگه ای نیست اما اندازه سر نگرانم کرده

با متخصص مشورت کن دعا میکنم نوزادت سلامت باشه از خدا بخواه فقط

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
با متخصص مشورت کن دعا میکنم نوزادت سلامت باشه از خدا بخواه فقط اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

مرسی عزیزم

عزیزم چی شد؟بچت انشاالله سالمه حالا که بدنیا اومده؟مشکلی نداره؟اخه منم الان مشکل شمارو داره.تورو امام حسین بم بگو چی شد نگرانم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله