2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😅

دور از جون آبجی ، هنر اینه با غل و زنجیر گذشته ی بد به زندگی ادامه بدی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

اولین قدم پذیرشه بپذیر که این اتفاق بد برات افتاده و تو الان در دوران تحمل بعد از اون هستی

قدم دوم تفکر منطقیه .به ماجرا با عقلت نگاه کن نه با احساس ولی به احساس فرصت بروز بده یعنی به خودت بگو مثلا برای این که بتونم احساسمو درباره این ماجرا کنترل کنم به خودم ۴۰ روز زمان میدم ۴۰ عدد خوبیه واسه شروع .

قدم سوم این که توی اون زمانی که به خودت دادی سعی کن هم با احساست خودتوبروز بدی و اروم بشی مثلا گریه کنی یا غصه هاتو بنویسی یا هر چیزی که حالتو خوب کنه هم در کنارش عقلت حاکم باشه که زیادی در احساسات دست و پا نزنی

قدم بعد اخرای مهلتت که رسید سعی کن عقل رو غالب کنی در رفتارت و تمرین کنی که در شرایط جدید بعد اون خاطره و چیزهایی که احتمالا از دست رفته چه طور باید زندگی کنی

از بعد اون مهلتی که به خودت دادی زندگی کردن رو تمرین کن به مرور دوباره یاد میگیری و می بینی از غم اومدی بیرون ممکنه گاهی دوباره توی اون خاطره فرو بری ولی خودتو زود و راجت تر میکشی بیرون

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اولین قدم پذیرشه بپذیر که این اتفاق بد برات افتاده و تو الان در دوران تحمل بعد از اون هستی قدم دوم ت ...

اره آفرین اینم خوبه

ولی با تکنیک های nlp خاطرات بد رو میشه در عرض ده دقیقه پاک کرد یا در واقع اثر خاطره رو پاک کرد

اره آفرین اینم خوبه ولی با تکنیک های nlp خاطرات بد رو میشه در عرض ده دقیقه پاک کرد یا در واقع اثر خا ...

این تکنیکی که میگی رو نشنیدم ولی به نظرم اسیب روحی رو نمیشه و نباید سریع پاک کرد باید اروم اروم به تنت بشینه و هضم بشه به نظرم پاک کردن ناگهانیش باعث میشه ناگهانی هم از یه جای دیگه سر دربیاره . مثل یه مسکن قوی که مدتی درد رو ساکت میکنه ولی وقتی دوباره دردت میگیره حس میکنی حتی از قبل هم بدتر شده

این تکنیکی که میگی رو نشنیدم ولی به نظرم اسیب روحی رو نمیشه و نباید سریع پاک کرد باید اروم اروم به ت ...

بله چیزی مثل فوت عزیزان رو که نباید فردای مراسم پاک کرد باید حداقل یه دوره ای بگذره که کمرنگ بشه بعد اگه مثلاً بعد از 3ماه طرف هنوز حالش خیلی بد بود و زندگی روزانه اش مختل بود پاک میکنن

این تکنیکی که میگی رو نشنیدم ولی به نظرم اسیب روحی رو نمیشه و نباید سریع پاک کرد باید اروم اروم به ت ...

تکنیک های nlp یه جورایی ورود به ضمیر ناخودآگاه هست یا هیپنوتیزم خیلی خفیف. جایگاه اون خاطره تو ذهن کمرنگ میکنیم

تکنیک های nlp یه جورایی ورود به ضمیر ناخودآگاه هست یا هیپنوتیزم خیلی خفیف. جایگاه اون خاطره تو ذهن ک ...

جالبه من برای خیلی از ناراحتیام تکنیکی که خودم گفتم رو امتحان کردم بعد یه مدت واقعا حس میکنم یه مقداریش تو ذهنم نیست دیگه جزئیات

جالبه من برای خیلی از ناراحتیام تکنیکی که خودم گفتم رو امتحان کردم بعد یه مدت واقعا حس میکنم یه مقدا ...

آفرین خیلی عالیه

مورد دوم که زمان دادن خیلی خوبه که مدت مشخص میکنیم حالا ما باز برای این مورد میگیم مثلا در طول روز بیشتر یکساعت بهش فکر نمیکنم بعد میبینیم همینم چقدر زیاده