2821
2789
عنوان

ضد آفتاب

368 بازدید | 22 پست

بچه ها میخوام  ی کرم ضد آفتاب بخرم چ مارکی خوبه؟؟ قبلا دکتر ژیلا میزدم    میخوام از ی مارک دیگ استفاده کنم پوستمم یکم خشکه و حساس  راهنمایییم میکنین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Prime

من پوستم معمولیه فیس دوکس میزنم خیلی راضیم

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
پریم برای پوست چرب هم داره؟

نمیدونم عزیزم اگه پوستت چربه فیس دوکس بزن free oilهست من کاملا راضیم

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ايراني نخري دو هيچ جلويي ضدافتاباي ايراني صفره صفرن از نظر درماني 

راستش  من شنیده بودم یکی میگفت  از شامپو بگیررر تا....   همین کرم  ایرانی استفاده کنیم بهتره چرا  ک متناسب با آب و هوا  ما   ینی اینا همش حرفه؟

من جوان کننده پریم ک فک کنم برا پوست خشک داشتم

خوب میخابسد ولی ی رنگگ بیشتر نداش و ی کوچولوهم تیره بود برا من

الارو میگن لک میاره. نمدونم راسته یا نه اما خیلی پوشانندگیشو دوس داشتم

دلم میخاد این دفعه لارواش پوزای بخرم اما گرون شد

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
راستش  من شنیده بودم یکی میگفت  از شامپو بگیررر تا....   همین کرم  ایرانی استفاد ...

نبابا چرته اين حرف رو يسال قبل از اينكه بگن حمايت از توليد ايراني انداختن تو دهن مردم 

اگه يسر مقاله هاي خارجي رو براي صد افتاب بخوني منوجه ميشي اونا از چي ميسازن و ماااا از چي!

البته نميگم خارجيا همشون خوبنا نه اصلا اونام بد دارن ولي بده اونا خوبه ماست 

خارجي بيگير درموباي عاليه عالي

2824
2823
2791
2779
2792