2777
2789
عنوان

بچه ها گوش بدین و نظر بدین

109 بازدید | 20 پست

من وقتی با همسرم اشنا شدم یه با یه ماشین ۲۰۶ اومد خواستگاری هروقت هم باهم بیرون میرفتیم با همون میرفتیم البته ماشینا خودشه ها

به من گف یه مغازه که تو جای خوب کرج به ارزش ۲میلیار رو با دو از شریکاش خریدن که به اسمه شریکشه بعد یه مغازه تو فردوسی تهران گفت با شریکام دارم یه خونه تو جایه خوبه کرج با شریکام دارم و سه تا مغازه ی لباس فروشی داشتن با شریکاش که از این سه تا فقط یکیش ماله خودشون بود بعد از خواستگاری و اینکه من جواب بله دادم بهم گفت همش به اسم شریکمه منم گفتن باید بزنی به نامه خودت سهمتو اونموقع به من گفت به تو ربط نداره بعد از گیرایه زیاد خواستن همه چیو جدا کنن از این همه اموال فقط یه ۲۰۶ موند بره همسرم با یه نصفه مغازه ی تهران که کلا مغازه ی تهران میشه نصفش ۴۰۰ ملیون تومن 

بعدا اونجا حدوده ۴۰۰ ملیون کمش سرش کلاه رفت اصلا هم از حقوقش دفاع نکرد بعد من بهش گفتم به هیچ عنوان مغازه زدی شریک نگیر که اینبار رفت یه مغازه ی از دم قسط کرایه کرد ۱۳۰پیش داد و ۷۰تومن هم یه وام واسه دکور مغازه گرف برادرش یه ۲۰۶ داشت که ده تومنش وام ازدواجه ما بود قسطاش و از مغازه میداد ما هم تقریبا با برادرشوهرم یکی از مغازه برداشت میکردیم ما ۵تومن بیشتر ولی حالا دارن جم میکنه مغاز ه رو شوهرم گفت بدهکار شدیم ۵۰تومن رفتیم زیر باید ماشین بفروشم منم دلم خوش بود ماشین واسه خودمونه برگشته بعده یسال میگه من قسطه ماشینو کلشو از مغازه ای که برادرم  شریک بودم دادم یعنی من حتی تازه فهمیدم ماشینش قسطس بوده الانم که بیکار شده کلا ازش دلخورم حسه بدی دارم من فکر میکردم اولش زندگیم قراره تو اسایش و رفاه باشه الان راحت داره از کنار همه چی میگذره 

شما باشین ناراحت نمیشین من ماهی پونصد تومن خرجه خودمه اونم به زور میده دست و دلبازه اولش میگف که زنه من نباید کار کنه الان میگه اگه محیط زنونه بود کار کن همه چی عوض شده مگه ۵۰۰خیلیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط شریک فهمیدم از کل داستان😞

از شریکاش جدا شد فقط یه ماشینه قسطی موند برامون که نمیدونستم با یه نصفه مغازه تو تهران بعد با برادرش شریک شد که مخالف بودم با اون هم ضرر زد الان یه ماهه بیکاره کلا هرچی گفت بود نمیدونم راست بوده یا دروغ حتی اون ماشینی که از شراکت قبلیش مونده بود من تازه فهمیدم قسطی بوده

ببخشید  بنظر من اولش دروغ گفته   بزرگ نمایی کرده   شما چرا فکر میکنی هر چی ...

اخه بهش میگم مغلطه میکنه مامانش هر سری نفرین میکنه شریکاش تازه این مغازه ه که نصفش واسه شوهرم هنوز به اسمش نخورده درواقع هیچی نداربم

از شریکاش جدا شد فقط یه ماشینه قسطی موند برامون که نمیدونستم با یه نصفه مغازه تو تهران بعد با برادرش ...

چ بد.واقعا شراکت اصن خوب نس

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
وقتی به یکی میگن به کاه دون زدی  یعنی همین اتفاقی که برای شما افتاده

من به خاطره پول ازدواج نکردم ولی وقتی شرایطشو اونطوری توضیح داده منم توقعم از زندگی میره بالا

اخه بهش میگم مغلطه میکنه مامانش هر سری نفرین میکنه شریکاش تازه این مغازه ه که نصفش واسه شوهرم هنوز ب ...

شما  اول خواستگاری  از این هایی که میگفت دارم سند و مدرک ازش نخواستین؟؟؟؟؟؟ معمولا پدر ها میخوان