2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ماسکارا زدم اینقد پلک هامو بلند کرد ..البته برا خودم هم بلنده

دم دستت هس عکسشو بدی ؟ من دنبال ی همچین ریملیم ک خوب بلند کنه . و مژه ها دونه دونه باشن

اگه امضامو میبینی دعا کن داداشم کار پیداکنه .یک سالونیمه تعدیل نیروشدن بخاطر شرایط سنی پیدا نمیکنه. زنوبچه دار و با ابروهست .به امام حسین قسمتون میدم یه صلوات براش بفرستید

دم دستت هس عکسشو بدی ؟ من دنبال ی همچین ریملیم ک خوب بلند کنه . و مژه ها دونه دونه باشن

بخدا اینجا بلد نیستم عکس بدم ..رنگش مشکی و بنفشه تقریبا ...بازم نگاه میکنم اطلاعات دقیق میدم .همون بگو ماسکارا میخام خیلی خوبه .من خودم پلک هامو بلنده هر ریملی میزدم خراب میشد تا اینکه اینو زدم عالی شد

بخدا اینجا بلد نیستم عکس بدم ..رنگش مشکی و بنفشه تقریبا ...بازم نگاه میکنم اطلاعات دقیق میدم .همون ب ...

چنده قیمتش حدودا ؟

اگه امضامو میبینی دعا کن داداشم کار پیداکنه .یک سالونیمه تعدیل نیروشدن بخاطر شرایط سنی پیدا نمیکنه. زنوبچه دار و با ابروهست .به امام حسین قسمتون میدم یه صلوات براش بفرستید